Amix AAKG shot 4000 (60ml)

130,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Amix AAKG shot 4000 (60ml)

- 4000 mg AAKG u dnevnoj dozi
- Tečna forma za brzu i laku apsorpciju
- Bolja regeneracija i oporavak
- Podrška mišićnom metabolizmu
- Prekursor NO
- Bolja seksualna aktivnost

Ukus:limeta

AAKG 4000MG SHOT je tečna forma L-arginin alfa-ketoglutarata u kombinaciji sa glicerolom u obliku shot-a, vrlo praktičnom i jednostavnom za upotrebu. Zahvaljujući tečnom obliku aktivni sastojci se brzo i lako usvajaju u organizmu.

L-arginin je uslovno esencijalna amino kiselina, što znači da može biti sintetisana u organizmu ali u nekim uslovima (stres, trauma, ekstremni fizički napori) telo ne može da je proizvede u dovoljnoj količini pa je preporučljiva nadoknada putem ishrane ili suplementacije. Ova amino kiselina ima važnu ulogu u procesu izgradnje mišića i na taj način doprinosi povećanju mišićne mase. Takođe ima ulogu u procesima obnove i rasta ćelija, utiče na povećanje nivoa hormona rasta, poboljšava oporavak mišića. Takođe, veoma bitna uloga arginina je njegova uloga kao prekursora NO (azot-oksida) koji pojačava protok krvi i samim tim transport kiseonika i hranljivih sastojaka do ćelija angažovanih pri vežbanju, povećava snagu, vazodilataciju i mišićnu pumpu kao i regeneraciju mišićnih vlakana. U kombinaciji sa alfa-ketoglutaratom je veoma značajan za metabolizam amino-kiselina kao i za proizvodnju energije.

Jedna doza (60 ml) sadrži:

L-Argini Alfa Ketoglutarat                                                                                                     4.000 mg

GlyceroMax® - glicerol prah 65%                                                                                        2.000 mg

Sastojci: prečišćena voda; L-arginin alfa ketoglutarat; GlyceroMax® - glicerol u prahu 65%; regulator kiselosti: fosforna kiselina; konzervansi: kalijum sorbat, natrijum benzoat; aroma, stabilizator: ksantan guma; zaslađivač: sukraloza.

Upotreba: 1 ampula 30-45 minuta pre fizičke aktivnosti. Povećati unos vode. Ne prekoračivati dnevni unos.

Upozorenje: Ne uzimati više od preporučene doze. Ne preporučuje se mlađim od 18 godina, trudnicama ili dojiljama. Korišćenje suplemenata nije zamena za raznovrsnu ishranu.

Alergen upozorenje: U proizvodnom pogonu se proizvode i prizvodi koji sadrže mleko, jaja, soju, gluten, kikiriki i ljuskare.

Način čuvanja: na suvom i hladnom mestu (ne u frižideru).

Proizvođač: Amix

Zemlja uvoza: EU

Zemlja porekla: EU

Uvoznik: Fitco d.o.o., Novi Sad