Amix whey pure fusion (2,3kg)

8.480,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Amix whey pure fusion (2,3kg)

- izgradnja čiste mišićne mase
- održavanje pozitivnog azotnog bilansa
- sadrži whey koncentrat i whey izolat
- ubrzava oporavak
- ubrzava mišićni rast
- bez aspartama

Whey Pure FUSION sadrži 75% čistog proteina dobijenog filtracijom na niskim temperaturama, kako se dobija kvalitetan whey koncentrat i izolat surutke koji osiguravaju visoku biološku vrednost proteina. Ovakav protein se lako vari i brzo dospeva u krvotok, čime je omogućena adekvatna nadoknada proteina u momentu kada je to najpotrebnije. Takođe, protein surutke obezbeđuje i održavanje pozitivnog azotnog bilansa, što znači da se sprečava razgradnja mišića i stvara osnovni uslov za njihov rast. U prilog navedenom ide visoka koncentracija BCAA i L-glutamina.

Aminokiseline čuvaju mišićno tkivo tokom intenzivnog vežbanja a takođe imaju važnu ulogu procesima mišićnog oporavka. Tu se naročito mora pomenuti L-glutamin, koji podržava oporavak mišića, jača imuni sistem, pojačava hidrataciju mišićnih ćelija i podržava produkciju prirodnog (telesnog) hormona rasta.

Ovo su dobri razlozi da podržite brz rast i regeneraciju vaših mišića, uživajući u punom i kremastom ukusu Amix™ Whey Pure FUSION proteina - proteina koji je dizajniran, kako za profesionalce tako i za rekreativce i praktično za svakoga ko želi da popravi kvalitet svojih mišića.

Nutritivne informacije:

Jedna doza (35 g)

100 g

Energetska vrednost

554 kJ/130 kcal

1581,5 kJ/373,5 kcal

Masti

Saturisane masnoće

1,65 g

< 1 g

4,7 g

< 2,5 g

Ugljeni hidrati

- od toga šećeri

2,7 g

1,2 g

7,8 g

3,4 g

Proteini

26,25 g

75 g

So*

< 0,35 g

< 1 g

Aktivne komponente proizvoda:

Jedna doza (30 g)

100 g

DigeZime® - kompleks enzima

52,5 mg

150 mg

*prisustvo soli je rezultat prirodnog sadržaja natrijuma, nije posebno dodavana

Sastojci: Ultrafiltrirani instantizovani koncentrat proteina surutke (iz mleka), CFM® - mikrofiltrirani izolat proteina surutke (iz mleka) sa proteinskim frakcijama (beta-laktoglobulin, alfa-laktoglobulin, albumin iz goveđeg seruma, imunolobulin, glikokomkoperopeptid, laktoperoksidaza), kakao prah (samo u ukusu čokolade), maltodekstrin, stabilizatori: kolagen hidrolizat, ksantan i guar guma; emulgator: soja lecitin; aroma, zaslađivači: sukraloza Splenda® i acesulfam-K; boja: (u ukusu jagoda - ekstrakt cvekle), patentirani digestivni enzim DigeZime® - multienzimski kompleks (amilaza, lipaza, laktaza, celulaza, bakterijska neutralna proteaza).

Način upotrebe: Jednu mericu (35 g) umutiti u 200-300 ml vode ili mleka. Konzumirati posle treninga. Za maksimalne rezultate uzimati do 3 merice u toku dana, u zavisnosti od potrebe za unosom proteina.

Upozorenje: Ne preporučuje se osobama osetljivim na bilo koji od sastojaka preparata, osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu, uravnteženu ishranu i zdrav način života. Pre upotrebe konsultovati lekara/farmaceuta. Čuvati van domašaja dece.

Alergen info: Ovaj prizvod sadrži sastojke izdvojene iz mleka i soje. U prizvodnom pogonu se proizvode i proizvodi koji sadrže mleko, jaja, soju, ljuskare, gluten, orašaste plodove ili kikiriki.

Način čuvanja: na suvom i hladnom mestu (ne u frižideru).

Proizvođač: Amix

Zemlja uvoza: EU

Zemlja porekla: EU

Uvoznik: Fitco d.o.o., Novi Sad