Marnys oregamar, kapsule divljeg origana

1.485,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Marnys oregamar, kapsule divljeg origana

Oregamar kapsule ulja divljeg origana su izuzetno efikasne u borbi protiv bakterija i gljivica.  To je proizvod koji se korisiti za poboljšanje opšteg zdravstvenog stanja. Oregamar je dijetetski suplement, odnosno proizvod koji sadrži organsko ulje divljeg origana i devičansko maslinovo ulje. Zahvaljujući praktičnom pakovanju kapsula, ulje divljeg origana se sada može konzumirati na prijatan način bez neprijatnog osećaja.

Kako ulje divljeg origana poseduje jaka i efikasna svojstva, uobičajene prateće reakcije na njegovu konzimaciju mogu da budu osećaj ljutine i peckanja u grlu. Ali, od sada možete konzumirati ulje divljeg origana u kapsulama i uživati u njegovim lekovitim efektima na lagodan i prijatan način bez osećaja kao što su peckanje, ljutina i mučnina.

Ulje divljeg origana u kapsulama

Oregamar ulje origana u kapsulama je odmah spremno za upotrebu, dovoljno je samo progutati kapsulu. Ove kapsule koje su napravljene prema najvišim standardima, predstavljaju antimikrobni agens protiv više bakterijskih sojeva i gljivica, a takođe su i potentan imunostimulator.

Kapsule su napravljene od organskog divljeg origana koji raste na obroncima teško dostupnih mesta u Španiji, što čini da je do same biljke origana teško doći. Zato on uspešno čuva sva svoja svojstva i upija benefite netaknute prirode.

Ove kapsule su obogaćene devičanskim maslinovim uljem koje se pravi od zrelih maslina sa osunčanog podneblja. Kombinacija ova dva izuzetno vredna sastojka utiče na više različitih funkcija u organizmu, što za cilj ima poboljšanje celokupnog zdravstvenog, imunog i odbrambenog sistema organizma.

Ulje divljeg origana pronalazi svoju široku primenu, kako u narodnoj, tako i u naučnoj medicini, a njegova dejstva su postala predmet detaljnih istraživanja. Mnoge kliničke studije dokazuju njegovu efikasnost kod lečenja raznih oboljenja, kao i blagotvornost pri upotrebi u profilaksi i svakodnevnom životu.

Za šta se koristi ulje origana?

Oregamer kapsule sadrže organsko ulje iz divljeg origana i odlične su za “čišćenje” organizma pa se kao takav preporučuje i za prevenciju i za terapiju bolesti nastalih usled prirustva bakterija, virusa i gljivica.

Ulje origana je najjači biljni antiseptik, prirodni antibiotik, antivirotik i antimikotik (uništava mnoge bakterije, viruse i gljivice). Blagotvorno deluje na urinarne, intestinalne, respiratorne i kožne infekcije.

Kako se upotrebljava ulje origana?

Način upotrebe: 1 kapsula dnevno posle jela sa čašom vode. Kapsule su namenjene odraslim osobama, a mogu ih konzumirati i deca starija od 12 godina uz strogi nadzor lekara.

Ulje divljeg origana u kapsulama može biti od pomoći za:

- Urinarne infekcije (Gram negativne bakterije)
- Kandidijaza (Candida albicans-oralana, intestrinalana, vaginalana)
- Paradontopatije
- Bronhitis, rahinitis, traheitis, produktivni kašalj
- Herpes simplex 1 i 2 (rozmarinska kiselina)
- Povrede i rane na koži koje dugo i teško zarastaju
- Reumatski bolovi (spolja)
- Čir na želudcu i dvanaestopalačnom crevu (Helycobacter pylori)
- Otežano varenje i disbalans crevne flore, gasovi
- Snižavanje holesterola i šećera u krvi
- Šuga i vaške (preporuka je da se ulje origana ubaci u šampon ili kupku)

Kvalitativni sastav:

Ulje organskog origana Origanum minutiflorum sa 106 mg karvakrola, odnosno 133 mg ulja divljeg origana i devičansko maslinovo ulje.

Sastav kapsule: želatin, glicerin i voda.

Upozorenje:

Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Uobičajena konzumacija je jednom na dan posle obroka, osim ako lekar ne predloži drugačije odnosno onoliko puta na dan koliko to zahteva zdravstveno stanje.

Preparat nije namenjen za trudnice i dojilje.

Proizvod nije namenjen deci i ona ga ne smeju konzumirati.

Ne preporučuje se osobama sa sa poremećajem akta gutanja, ozbiljnom hipertenzijom, teškim oštećenjem jetre i bubrega, kao i kod osoba na antikoagulantnoj terapiji.

Ne koristiti u slučaju povišene osetljivosti ili alergija na bilo koji sastojak preparata.

Napomena:

Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu ishranu. Čuvati van domašaja dece. Deca starija od 6 godina (kao i mlađa) ne smeju konzumirati proizvod.  Proizvod ne smeju da koriste osobe koje imaju oštećenja jetre i bubrega.

Proizvođač: Marnys

Zemlja porekla: Španija

Uvoznik: ALEKSANDAR MN d.o.o., Beograd