Marnys super collagen anti-age shots 14 x 25ml, tečni kolagen

3.190,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Marnys super collagen anti-age shots 14 x 25ml, tečni kolagen

Kolagen protiv bora i starenja

Osim za lepotu, kolagen je veoma važan za zdravlje i sveopšte stanje ljudskog organizma. Iscrpljivanje prirodnog kolagena u telu se osim sa strenjem, povezuje i sa velikim brojem zdravstvenih problema. Kolagen se osim u kozmetičke, koristi i u medicinske svrhe, kao na primer za lečenje i opravljanje tkiva u telu.

Iako izuzetno važan, proizvodnja kolagenih vlakana tokom godina počinje da opada, to je prirodni proces starenja. Da bi organizam ostao mlad, nakon određenih godina potrebna mu je suplementacija. Tablete kolagena su već dobro poznate, ali sada je na našem tržištu dostupan preparat kolagena sa vitaminom C, koenzimom Q10 i ostalim brojnim sastojcima koji efikasno deluju na usporavanje procesa starenja.

U kozmetičkoj industriji su već dugi niz godina popularne kreme sa kolagenom i one predstavljaju najčešći izbor u borbi protiv bora. Ali, od sada je i na našem tržištu dostupan proizvod koji iznutra hrani ćelije kolagenom, i na taj način ima višestruki efekat.

Nakon redovne upotrebe Super collagen anti-age shots bočica kolagena koža postaje ravnija, bore vidljivo smanjene, a kosa i nokti sjajniji i lepši. Istovremeno se postiže efekat obnvljanja ćelija u organizmu, tetiva i hrskavica, što čini da organizam bude podmlađen i iznutra, a ne samo spolja.

Bočice kolagena

Super Collagen anti-age shots su bočice kolagena koje su odmah spremne za upotrebu, a zbog svog praktičnog pakovanja se mogu konzumirati bilo kad i bilo gde. Možete ih konzumirati pre jela i bez bojazni da li će uticati na stanje šećera u vašem organizmu.

Super Collagen anti-age shots ne sadrži šećer iako je najukusniji anti-ageing preparat na tržištu. Odlikuje ga sladak ukus španske pomoranže koji ne dolazi iz šećera, već od prirodne slatkoće iz koncentrovanog soka pomoranže.

Sastav super kolagena u bočicama

U sastav Super collagena ulaze hidrolizovani kolagen (oblik kolagena tipa I), hijaluronska kiselina, koenzim Q10, vitamin C, vitamin E i ekstrakt nara, a svaki od tih sastojaka igra značajnu ulogu u očuvanju mladosti, mladalačkog izgleda i funkcija organizma.

Kako deluje kolagen?

Super collagen anti-age shots deluje tako što:

- Usporava proces starenja kože

- Zadržava mladalački izgled i smanjuje bore do 38% za mesec dana

- Kontinuiranom upotrebom bore se mogu smanjiti do čak 67%

- Poboljšava tonus kože

- Ublažava postojeće bore i sprečava nastanak novih

- Hidrira kožu

- Čini ten blistavim i sjajnim

- Doprinosi detoksikaciji

- Popravlja opšte stanje kože

Vitamin C protv starenja

Vitamin C je jedan od veoma bitnih sastojaka Super Collagen anti-age shots preparata. Ovaj vitamin pripada grupi hidrosolubilnih vitamina koji su rastvorljivi u vodi pa se iz tog razloga ne akumulira u organizmu. Optimalna količina vitamina C u organizmu najviše zavisi od ishrane, a kako često nismo u mogućnosti da se pravilno hranimo, ovaj preparat će nadomestiti njegove nedostatke. Lepota kože i njen zdrav sjaj zavise od količine ovog vitamina.

Uz Super Collagen anti-age shots dobijate na poklon Pharmaline kremu za ruke

Pharmaline krema za ruke je namenjena za optimalnu negu i hidrataciju kože ruku. Njena inovativna formula sprečava isušivanje kože tako da je idealna za suvu i grubu kožu ruku, kao i za kožu ruku sklonu perutanju.

Krema sadrži Omega 3 i 6 masne kiseline, kao i 10% uree visokog farmaceutskog kvaliteta, sa fiziološkim pH 5.5. Intenzivno neguje ruke i nokte. Krema je napravljena bez parabena, silikona, ftalata, deterdženata, alkalnih sapuna i veštačkih boja.

Pogodna je za upotrebu tokom svih godišnjih doba, a posebno je preporučljiva tokom prelaznih sezona kada je koža sklonija isušivanju, pucanju i perutanju. Pharmaline krema za ruke obnavlja kožu i deluje na isceljivanje postojećih pukotina. Ogrubelu kožu čini izuzetno mekom.

Pakovanje sadrži 14 bočica po 25 ml.

Proizvođač: Marnys

Zemlja porekla: Španija

Uvoznik: ALEKSANDAR MN d.o.o., Beograd