AMN imunno grand energy shot, napitak za jačanje imuniteta

1.750,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

AMN imunno grand energy shot, napitak za jačanje imuniteta

Pakovanje 10 komada, po 25 ml

Imunno Grand energy shot je pravi hit u svetu zdravlja, deluje tako što brzo podiže snagu, energiju i nivo imuniteta i otpornosti organizma. Napitak je baziran na prirodnim sastojcima među kojima dominira kofein putem kog ovaj napitak deluje razbuđujuće na organizam.

Ovaj energetski napitak za jačanje imuniteta i podizanje odbrambenih funkcija organizma je odmah spreman za upotrebu, i možete ga koristiti bilo kad i bio gde. Pogodan je za upotrebu kada vam pri ruci nisu prirodni vitamini iz voća, možete ga konzumirati tokom putovanja i u kancelariji tokom obavljanja zahtevnih poslovnih obaveza.

Najpopularniji energetski napitak

Imunno Grand energy shot se nalazi na listi omiljenih napitaka mnogih sportista u NBA, WBO, UFC, NFL, NHL, a to je njegova najbolja preporuka.  Sadrži aktivne sastojke koji utiču na ceo organizam, a ne  sadrži supstance kao što su alkohol i slično.

Imuno energetski napitak za jačanje imuniteta je 2-u-1 proizvod koji daje dodatnu energiju da izdržite sve obaveze tokom dana, kao i preko potrebnu podršku imunitetu. Zbog svog prirodnog sastava je namenjen: sportistima, studentima, rekreativcima, vozačima od 18 do 60 godina, svim aktivnim i radnim ljudima sklonim fizičkom ili mentalnom naporu.

Energetski napitak za imunitet

Imunno Grand energy shot je energetski napitak koji utiče na imunološki sistem i sadrži: taurin, prirodni biljni kofein, 7 vitamina B grupe (Riboflavin B2, Niacin B3, Pantotenska kiselina B5, vitamin B6, Biotin B7, Folna kiselina B9, vitamin B12), ekstrakt žen-šena, ekstrakt kakaoa, magnezijum u obliku magnezijum-citrata.

Ova moćna kombinacija sastojaka je delotvornija u borbi protiv štetnih efekata spoljašnjih faktora od samog vitamina C ili belog luka.

Napitak za borbu protiv stanja koje izaziva stres

Imunno Grand energy shot ima pozitivna dejstva u borbi sa stanjima koja izazva hronični stres, kao što su pad imunog sistema i energije. Kada je organizmu potrebna dodatna energija kako bi savladalo sve dnevne izazove koji su pred nama i kada se organizam zamori, jedan napitak daje dodatni nalet snage.

Ovaj napitak je napravljen na bazi aktivnih sastojaka koji utiču na sveopšte stanje organizma, kao što su:

Prirodni kofein 200 mg - kofein je biljni alkaloid, koji se izoluje iz kafe i čaja. U optimalnim dozama deluje kao analeptik (na grčkom analepsija znači buđenje) i pozitivno stimuliše centralni nervni sistem. Povećava koncentraciju, smanjuje osećaj umora. Održava imunološki zdravo, fiziološko stanje budnosti.

Taurin 1000 mg - taurin je moćna amino kiselina koja ima klinički dokazanu ulogu u smanjenju akutnog zapaljenja time što smanjuje oksidativni stres. Deluje na povećanje fizičkih sposobnosti, povećanje energije i ima pozitivne efekte na sve organske sisteme. Važan je za pravilan metabolizam masti i glukoze, za pravilno funkcionisanje nervnog sistema i zdravlje očiju.

Ekstrat sibirskog žen-šena (Panax ginseng) – ima ulogu u suprimiranju hiperreaktivnosti plućnog tkiva kod akutnih zapaljenja. Smanjuje sekreciju inflamatornih citokina kao što su IL-1β, IL-6, IFN-γ, IL-12 i IL-18. Dokazano inhibira stvaranje plaka koji stvara H1N1 virus u ćelijama i smanjuje titar tog virusa u plućima. Svim ovim efektima podiže imunitet plućnog tkiva.

Ekstrakt kakaoa (Theobroma cacao) 300 mg - drevne biljke koja se koristi za očuvanje fizičke i mentalne snage, kao i za održavanje imuniteta i vitalnosti celog tela.

Pomoć za povećani mentalni i fizički napor

Imunno Grand energy shot, posebno se preporučuje kod stanja koja zahtevaju povećani mentalni i fizički napor. Magnezijum-citrat i vitamini B grupe (B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12)  sinergijski doprinose pozitivnom dejstvu ovog preparata na imunitet, mentalne i fizičke funkcije i otklanjanju umora.

Vitamini B grupe imaju klinički dokazanu studiju koja dokazuje da se njihovim korišćenjem smanjuje mogućnost razboljevanja od kardiovaskularnih bolesti na čelu sa infarktom miokarda, uzrokovanog zagađenjem. Biotin doprinosi normalnom metabolizmu i stvaranju energije, preko potrebne za podizanje nivoa imuniteta organizma.

Podiže nivo odbrambenih mogućnosti organizma

Immuno Grand energy shot za razliku od svih drugih energetskih napitaka, nakon upotrebe obezbeđuje optimalan nivo glukoze u krvi koja je izvor energije, ali i podiže nivo odbrambenih mogućnosti organizma, što utiče na opšti imunitet u periodu virusnih infekcija.

Ovaj napitak ne sadrži veštačke boje i ukuse, a odlkuje ga prirodan ukus čokolade sa lešnikom. Spreman je za konzumaciju odmah, bilo kad i bilo gde.

Brzo daje maksimalnu energiju, podiže imunitet, povećava izdržljivost, pažnju, budnost i psihomotornu funkciju, otklanja umor i deluje od 6 do 12 sati nakon konzumiranja.

Proizvod nije namenjen trudnicama i dojiljama. Bezbedan je za upotrebu tokom upravljanja motornim vozilima i ne sadrži alkohol.

Proizvođač: AMN

Zemlja porekla: Španija

Uvoznik: ALEKSANDAR MN d.o.o., Beograd