PS4 Let's Sing - ABBA

5.499,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Postani vodeći pevač najvećeg rok benda ikada! Ako želiš sve, ne dozvoli da te iko zaustavi , osloboditi se i izgubi u novoj Let's Sing - Queen! Imaj svoj vlastiti rasprodani koncert u svom domu i uživaj u klasicima poput Don’t Stop Me Nov i Bohemian Rhapsodi. Sa 30 neverovatnih i nezaboravnih Quee numera teško ćeš spustiti mikrofon. Od svojevrsne čarolije do predstave Must Go On je paket Ultimate Queen! Bez obzira da li treniraš svoj glas solo ili slavš sledeću karaoke zabavu sa prijateljima i porodicom - uz Let's Sing - Queen  zabava je zagarantovana! Zagrej glasnice i odaberi pesmu, bilo sam ili sa prijateljima. Nemaš pri ruci USB mikrofon? Nema problema, pretvori svoj pametni telefon u mikrofon pomoću aplikacije Let’s Sing Microphone-App i počni da pevaš - pozornica je tvoja!

Modovi igre:

Klasično: Na scenu stupite sam ili sa prijateljima. Udaraj prave note, dokaži da imaš ono što je potrebno da bis postao zvezda i osvojio visoku ocenu!

Feat : Timski rad je ključan! Ugrabi prijatelja ili se čak udruži sa legendarnim Fredi Merkjuriem u režimu za jednog igrača. Što se vaši glasovi bolje poklapaju, to je viša „ocena kompatibilnosti“.

Svetsko takmičenje: To si ti protiv sveta! Popni se na vrh tabele izazivajući prijatelje ili drugog pevača na mreži na drugom kraju sveta. Igra će prikazati vaše nastupe kao da pevate zajedno.

Mik Tape 2.0: Ovaj režim igre garantuje sate zabave i plejlistu koja nikada nije ista: Svaki Mešoviti u ovom inovativnom režimu igre dinamički je generisan miks.

Jukebox: Nasloni se i uživaj u listi pesama za sledeću sesiju.

Let’s Party: Krajnji izazov za tvoju zabavu Let’s Sing! Dva tima sa do četiri igrača i samo jedan mikrofon po timu suočavaju se u slučajno odabranim režimima igre kako bi utvrdili ko su prave zvezde.

Uvoznik:GameS

Zemlja porekla:Nemačka