Lovetoy realistična lutka na naduvavanje u prirodnoj veličini, LVTOY00087

8.990,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Lovetoy realistična lutka na naduvavanje u prirodnoj veličini, LVTOY00087

Realistična lutka na naduvavanje u prirodnoj veličini. Ova lutka ima 3D realistično lice, vaginu od posebnog materijala i velike grudi. Odličan novi model.
U ovoj ultrarealističkoj seks lutki, ona vam omogućava da porobite ovu porno zvezdu kao svog sopstvenog seksualnog roba. Sa realističnom vaginom, anusom i ogromnim grudima, svideće vam se intenzivno zadovoljstvo koje Gianna nudi. Ljubavna lutka Gianna je prelepa kreacija. Sa raspuštenom dugom kosom i lepim očima uokvirenim realističnim trepavicama. Giannina prelepa glava i lice su izvajani pomoću tehnologije 3D oblikovanja, čineći je što je moguće realnijom. Njeno telo je napravljeno od PVC-a sa šavovima sa super mekim grudima koje se dodiruju, koje su velike, zaobljene i naglašene. Čak ima i udubljenje na pupku što je čini neverovatno detaljnom. Đanina stopala i šake su oblikovane od iste PVC gume kao i njena glava i imaju zglobove i ofarbane nokte.

Giannine bradavice, vagina i anus napravljeni su od Fanta-Flesh-a, realističnog materijala nalik koži koji čini neverovatno seksualno iskustvo koje se oseća kao prava ljudska koža. Svaki kanal se može okrenuti naopačke radi lakšeg čišćenja.

- Materijal: PVC
- Funkcija: seks lutka, vibrirajući metak
- Multi-Speed, Hipoalergeno, bez ftalata, bez lateksa

Proizvođač: Lovetoy

Zemlja uvoza: EU

Zemlja porekla: EU

Uvoznik: New Vision d.o.o., Subotica