Nutrex caffeine 200 (60 kapsula)

490,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Nutrex caffeine 200 (60 kapsula)

- pojačava energiju i budnost
- povećava izdržljivost
- pomaže u smanjenju umora
- brzoapsorbujuće tečne kapsule

Nutrex 200 Liquid Caps obezbeđuje 200 mg po dozi brzodelujućeg čistog kofeina u tečnom obliku. Gotovo trenutno pokreće čitav niz efekata koji dovode do povećanje performansi: daje energiju, povećava snagu, mentalnu fokusiranost i izdržljivost, smanjuje umor.

Kofein deluje kao stimulator centralnog nervnog sistema, povećava koncentraciju, ubrzava rad srca, povećava krvni pritisak i smanjuje apetit. Međutim, kofein nije samo stimulans. Ova supstanca prodire u mišićne ćelije i utiče na izdržljivost i odlaganje umora čineći vas jačim za duže i napornije treninge.

Dnevni unos kofeina iz svih izvora u količini do 400 mg (oko 5,7 mg/kg telesne mase), kao i unos pojedinačne doze od 200 mg kofeina, ne ugrožava bezbednost prosečne odrasle osobe, izuzev trudnica (EFSA Scientific Opinion).

Aktivna komponenta

1 kapsula

2 kapsule

%PDU*

Kofein, anhidrovani

200 mg

400 mg

**

*PDU – preporučeni dnevni unos. **PDU – nije ustanovljen.

Sastojci: emulgator (glicerol), kofein anhidrovani, prečišćena voda, kapsula (hidroksipropilmetilceluloza).

Doziranje i način upotrebe: uzeti 1 kapsulu 15 minuta pre treninga, ili po potrebi. Ne uzimati više od 2 kapsule u toku 24 h. Ukoliko proizvod uzimate u popodnevnim časovima, vodite računa da poslednja doza bude najmanje 6 časova pre odlaska na spavanje.

Upozorenje: proizvod se ne preporučuje osobama preosetljivim na neki od sastojaka proizvoda, deci mlađoj od 18 godina, trudnicama i dojiljama, osobama sa srčanim smetnjama i visokim krvnim pritiskom. Za vreme korišćenja preparata, ne smeju se uzimati drugi napici i hrana koja sadrži kofein. Veće količine kofeina mogu izazvati nervozu, nesanicu i tahikardije. Ukoliko se pojavi neki od ovih simptoma, prekinuti sa uzimanjem preparata i obratiti se lekaru. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti.

Napomena: dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu, uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Pre upotrebe preparata konsultovati se sa lekarom ili farmaceutom.

Alergen info: proizvod može sadržati tragove MLEKA, JAJA, SOJE, LJUSKARA, RIBE, JAZGRASTOG VOĆA I KIKIRIKIJA.

Način čuvanja: proizvod čuvati dobro zatvoren na sobnoj temperaturi, zaštićeno od svetlosti, direktne toplote i vlage, van domašaja dece.

Proizvođač: Nutrex

Zemlja uvoza: SAD

Zemlja porekla: SAD

Uvoznik: Lama d.o.o., Beograd