Amix kre-alkalyn (120 kapsula)

2.940,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Amix kre-alkalyn (120 kapsula)

- nema neželjenih efekata
- uzima se samo 1-3 kapsule dnevno
- nema faze punjenja
- napravljen je najsofisticiranijom tehnologijom

Ako ste naklonjeni suplementima iz porodice kreatina, vreme je da napravite korak napred i orijentišete se na najnovije produkte.

Amix™ Kre-Alkalyn® je forma kreatina novije generacije sa pH većim od 12, što omogućava patentirana tehnologija proizvodnje. Ovako visok pH Kre-alkalina praktično onemogućava njegovu degradaciju u organizmu i obezbeđuje brzu isporuku kreatina u mišić.

Amix™ Kre-Alkalyn® daje momentalne efekte. Sa ovim suplementom ne postoji faza punjenja, faza ciklusa, nema neželjenih efekata, 100% je stabilan kreatinski preparat koji pokazuje trenutne efekte. Rezultat ne izostaje. Da budemo precizni, većina sportista koji su uzimali samo 1-3 kapsule dnevno, postigli su rezultate jednake ili bolje od svih nestabilnih kreatinskih jedinjenja. Budući da ne vezuje prekomernu vodu, pogodan je i u fazama definicije mišića.

Jedna doza (2kapsule) sadrži:

Kre-Alkalyn®

1500 mg

Sastojci: Puferisani kreatin monohidrat (Kre-Alkalin®), želatinska kapsula (napravljena od čistog želatina, vode, boje: titanijum dioksid), sredstva protiv zgrudvavanja: magnezijum stearat, silicijum dioksid.

Način upotrebe: danima kada se vežba: Jednu kapsulu 20-30 minuta pre jutarnjeg obroka i jednu do dve kapsule 30 minuta pre treninga. Danima bez vežbanja: Jednu kapsulu 20-30 minuta pre jutarnjeg obroka i jednu do dve kapsule 30 minuta pre poslednjeg obroka.

Upozorenje: Ne preporučuje se osobama osetljivim na bilo koji od sastojaka preparata, osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu, uravnteženu ishranu i zdrav način života. Pre upotrebe konsultovati lekara/farmaceuta. Čuvati van domašaja dece.

Alergen info: može sadržati tragove mleka, jaja, soje, ljuskara, glutena, orašastih plodova ili kikirikija.

Način čuvanja: na suvom i hladnom mestu (ne u frižideru).

Proizvođač: Amix

Zemlja uvoza: EU

Zemlja porekla: EU

Uvoznik: Fitco d.o.o., Novi Sad