Amix amino pills (330 tableta)

2.470,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Amix amino pills (330 tableta)

- povećava čistu mišićnu masu
- povećava snagu
- podržava brži oporavak
- sadrži sve esencijalne aminokiseline
- odličan za periode dijete
- ima jedninstvene i izuzetne nutricione karakteristike

Amix™ Amino Pills je novi aminokiselinski suplement koji je idealan kako za perod intenzivnog treninga tako i za periode redukcione dijete zato što sadrži vrlo nizak procenat masti i ugljenih hidrata.

S druge strane Amix™ Amino Pills je baziran na na najkvalitetnijim aminokiselinama koje potiču iz tri proteinska izvora i to: hidrolizata surutke i govedine i izolata sojinog proteina.

Izolat sojinog proteina se prema najnovijim istraživanjima pokazuje kao kvalitetan izvor belančevina sa vrlo visokim indeksom bioraspoloživosti a analizom prethodno sprovedenih istraživanja ipak je isključena mogućnost estrogenskog delovanja na ljudski organizam. Protein surutke i govedine predstavljaju takođe jedne od najkvalitetnijih proteinskih izvora za ljudski organizam.

Jedna doza (6 tableta) sadrži:

Amix™ AminoPills mešavina

(aminokiseline izdvojene iz hidrolizovanog proteina iz surutke i proteina iz govedine, izolat sojinog proteina)

5000 mg

Sastojci: aminokiseline izdvojene iz hidroliziranog proteina govedine, aminokiseline izdvojene iz hidroliziranog proteina surutke (iz mleka), izolat sojinog proteina, sredstva protiv zgrudvavanja: mikrokristalna celuloza, silicijum dioksid; stabilizator: natrijum karboksimetil celuloza; sredstvo protiv zgrudvavanja: magnezijum stearat.

Način upotrebe: Uzimati 5 tableta 2-3 puta dnevno, između obroka sa dosta vode. Za maksimalne rezultate jednu dozu uzeti pre spavanja.

Upozorenje: Ne preporučuje se osobama osetljivim na bilo koji od sastojaka preparata, osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu, uravnteženu ishranu i zdrav način života. Pre upotrebe konsultovati lekara/farmaceuta. Čuvati van domašaja dece.

Alergen info: Ovaj proizvod sadrži sastojke izdvojene iz mleka i soje. Može sadržati tragove mleka, jaja, soje, ljuskara, glutena, orašastih plodova ili kikirikija.

Način čuvanja: na suvom i hladnom mestu (ne u frižideru).

Proizvođač: Amix

Zemlja uvoza: EU

Zemlja porekla: EU

Uvoznik: Fitco d.o.o., Novi Sad