Lelo prvi masažer za parove koji rotira, LELO007435

19.990,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Lelo prvi masažer za parove koji rotira, LELO007435

G-Spot vibratori tj. vibratori za G-tačku su vibratori specijalno dizajnirani da pruže intenzivnu stimulaciju G-tačke. Vibratori za G-tačku obično imaju jednostavno zakrivljenje sa kojim možete lako naći Vašu G-tačku i preneti intenzivnu stimulaciju i vibraciju na milione nervnih završetaka koji se tu nalaze.

Pored standardnog zakrivljena vibratora za G-tačku, glava vibratora je obično šira i oblikovana da celom površinom može da dodirne G-tačku, neki modeli su specijalno dizajnirani da pored stimulacije G-tačke pruže i određeni nivo stimulacije klitorisa.
 
Karakteristike:

IDA prvi svetski masažer za parove koji rotira i vibrira. Otkrijte novi način da podelite intimnost sa IDA premium masažerom za parove koji nosi žena za vreme odnosa. IDA je prvi svetski masažer za parove sa daljinskim upravljačem koji kombinuje neverovatne vibracije sa uzbudljivom rotacijom, nudeći potpuno novi nadražaj za parove. Više zadovoljstva za njega, više zadovoljstva za nju za negoraničenim mogućnostima za igru. Vaš ljubavni život više nikad neće biti isti. Daljinski upravljač koristi SenseMotion tehnologiju. Poseduje 8 stimulacionih modova (šest standardnih i dva osetljva na pokret). 100% vodootporan i sa punjivom baterijom (jedno punjenje pruža preko dva sata korišćenja na maksimalnoj potrošnji). Ultra gladak, medicinski silikon. Dužine 9cm i prečnika oko 5-5,5cm.