Lelo vibrator za g-tačku, LELO007862

17.990,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Lelo vibrator za g-tačku, LELO007862

G-Spot vibratori tj. vibratori za G-tačku su vibratori specijalno dizajnirani da pruže intenzivnu stimulaciju G-tačke. Vibratori za G-tačku obično imaju jednostavno zakrivljenje sa kojim možete lako naći Vašu G-tačku i preneti intenzivnu stimulaciju i vibraciju na milione nervnih završetaka koji se tu nalaze.

Pored standardnog zakrivljena vibratora za G-tačku, glava vibratora je obično šira i oblikovana da celom površinom može da dodirne G-tačku, neki modeli su specijalno dizajnirani da pored stimulacije G-tačke pruže i određeni nivo stimulacije klitorisa.
 
Karakteristike:

Unapređena verzija svetski najprodavanijeg vibratora za stimulaciju G-tačke. Gigi 2 je unapređena verzija LELO-vog izuzetno popularnog vibratora za G-tačku, jednog od najpozitivnije ocenjenih sex igračaka ove firme. Istog oblika kao i svoj prethodnik, ovaj vibrator je sa 100% unapređenom jačinom vibracije. Pojačana vibracija ne znači da je bučnije, čak je tiši nego pre. Poseduje osam različitih vibracionih paterna sa kojima ćete igrati valcer u potpunoj ekstazi.