PC FIFA 20

5.499,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

FIFA 20 donosi dve strane fudbala na PS4, Xbox One i PC - prestižnu profesionalnu pozornicu ali i potpuno novu autentičnu uličnu formu fudbala u okviru EA Sports Volta varijante malog fudbala. Očekuje nas do sada neviđeni nivo realizma u standardnim mečevima, FIFA Ultimate Team u kome možete oformiti svoj tim iz snova, kao i ulični mali fudbal.
Najpopularniji svetski timovi i takmičenja kao što su UEFA Liga Šampiona, UEFA Liga Evrope oživljavaju u jubilarnoj FIFA 20.

Vreme, prostor i pozicioniranje sa dinamičnom igrom jedan na jedan, odbrana AI igrača i prirodna kretnja igrača donose potpuno nov nivo autentičnog toka igre.

Odluči meč sa pravim driblingom, kontrolisanim uklizavanjem, krucijalnim prekidom ili savršenim šutom, FIFA 20 ti daje veću mogućnostu u odlučujućim momentima meča.

Nov nivo realizma postignut je sa letom lopte, realističnijom reakcijom na uklizavanje i sistemom fizike lopte.

Volta fudbal

EA SPORTS VOLTA vraća fudbal na ulicu. Napravi svog lika, pokaži svoj stil i igraj različite forme fodbala u raznolikim okruženjima širom sveta.
Povedi svoj omiljeni profesionalni tim na ulični fudbal u različitim Voltra takmičenjima.
Napravi svoj Volta tim kroz solo mečeve raznih formata i na raznim lokacijama i onda se suoči sa legendama uličnog fudbala.
Lota će imati svoju posebnu online ligu što donosi potpuno novu zabavu u standardni fudbal.

Uvoznik:GameS

Zemlja porekla:Amerika