PS3 Battlefield Hardline

2.999,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 

 

PS3 Battlefield Hardline


Proizvođač: EA

Datum izlaska: 20.03.2015.

 

Od Drugog svetskog rata, preko modernih bojišta Battlefield je stigao u urbano okruženje metropola. Kampanja u stilu najboljih policijskih serija i standardno odlični multiplayer modovi su samo neki od razloga zašto Hardline nikako ne treba propustiti.

 

Single-player Hardlinea je krimi priča koja je formirana kao pseudosezona TV serije podeljena na epizode-poglavlja. U fokusu je mladi inspektor Nik Mendoza, pošteni policajac okružen korumpiranim kolegama u odeljenju za narkotike. Lažno optužen za ubistvo, naš junak će morati da se opere i izgrednike izvede pred bledo lice prav... Vidim vas kako prevrćete očima, ali kompletiranje poglavlja u single-player kampanji donosi vam battlepackove za multiplayer prepune bonus boostera, vaučera za oružane dodatke, kamuflažnih šema i druge kozmetike, tako da – eto motivacije! S obzirom na to da je glavni junak policajac s moralnim kompasom, u igru je ubačena mogućnost hapšenja kao alternativa sveopštom oružanom mayhemu. Svakom protivniku ili grupici protivnika koji vas nisu primetili i potegli oružje možete flešovati policijsku značku pritiskom na G (taster kojim u MP-u bacate granate, što će dovesti do zabavnih situacija u prvim satima multiplayera dok mišićna memorija ne iščili), nakon čega će bandit(i) položiti oružje. Hapšenje donosi više single-player XP-a od ubijanja pa će vam biti korisno za otključavanje novog oružja (multiplayer arsenal je odvojen od single-playera). Sve u svemu, iako je mehanika hapšenja izvedena blago neuverljivo, daje vam mogućnost alternativnog, stealth pristupa, što je velika novost za poslovično krvavi Battlefield.

 

 

Dve osnovne multiplayer razlike Hardlinea u odnosu na ranije Battlefielde tiču se karaktera arsenala i funkcije vozila – prenosno raketno oružje sada nije deo osnovnih klasnih paketa, već egzistira kao „pickup” na multiplayer mapama, dok su vozila laka, mahom nenaoružana i služe pre svega za brzi transport, a ne kao ofanzivno oruđe. Multiplayer donosi nekoliko starih i nekoliko novih modova, redizajnirane klase i arsenal, kao i novi sistem otključavanja oružja i opreme. Conquest i Team Deathmatch su i dalje tu (u small i large „ukusima”) jer bez njih Battlefield ne bi bio Battlefield. Novina je nekoliko modova prilagođenih ulogama lopova i žandara, koji su krajnje zanimljivi i dinamični. Prvi je Heist, klasični bank job u kojem krimosi treba da otmu paket s dragocenostima i pobegnu do heliodroma, u čemu ih sprečava policija. Drugi je Blood Money, neka vrsta multi CTF-a u kojem lopovi i policija grabe lovu sa hrpe iz centra mape i transportuju je do sefa u svojim bazama, uz mogućnost pljačke već deponovanog keša iz protivničkog sefa. Treći karakterističan mod jeste Hotwire, u kojem kradete kola, a poene stičete brzom vožnjom i uništavanjem protivničkih hotvajerovanih vozila... Postoje još i dva moda inspirisana Counter-Strikeom (Rescue i Crosshair), a za njih takođe važi da su zabavni više nego što bi trebalo. Dakle, ako Battlefield kupujete radi multiplayera (radi čega drugog, realno?), Hardline vas neće razočarati – naprotiv!