PS3 Assassin's Creed 2 - Game Of The Year Edition

2.499,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 

PS3 Assassin's Creed 2 - Game Of The Year Edition


Proizvođač: Ubisoft

Datum izlaska: 01.01.2000.

 

Ezio, nov ubica, za novu eru. Ezio Auditore da Firenze je mladi italijanski plemić. Krenuće putem ubice u potrazi za osvetom nakon izdaje njegove porodice. Mlad čovek, slobodnog duha preko kojeg postajete vrhunski ubica.
Renesansna Italija 15-og veka je više skupina grada-država, gde porodice sa ekonomskom i političkom snagom preuzimaju voÄ‘stvo u gradovima kao što je Venecija i Firenca.


Prolazićete kroz neke od najlepših gradova na svetu u vreme kada su se kultura i umetnosti rasle uz neke od nejgrotesnijih priča o korupciji, pohlepi i ubistvu.

 

Assassins Creed II Game of the Year Edition sadrži dodatke:

- Dodatni filmovi
- Mesto Tajne Templara.

Assassin's Creed 2 je nastavak veoma uspešne Akcijske igre TPP-a. Renomiran studio korporacije Ubisoft Entertainment, koji se nalazi u kanadskom Montrealu, ponovo je odgovoran za njegovo stvaranje.

U drugom delu serije, prelazimo na 1476. godinu, drugim rečima, u renesansu i posećujemo mesta poput Florence, Venecije i Rima. Prelazimo ne samo na gradove, već i na poljoprivredna područja koja leže izmeÄ‘u njih (npr. Toskana). Igrajte kao Desmond, koji koristi ureÄ‘aj Animus da sazna sudbinu svog predaka - Ezio Auditore de Firenze. Kreatori su pripremili obimnu glavnu parcelu i mnoge bočne misije, podeljene na nekoliko tipova. Interesantno je da postoje mnoge poznate istorijske ličnosti u igri, kao što su Lorenzo de Medici i Leonardo da Vinci.

Tokom sledećih zadataka, prvo se moramo skrivati, uklopiti i napadati odgovarajuće ciljeve. Pitanje je mnogo teže, jer sada susrećemo sa sve zahtevnijim protivnicima. Neki od njih mogu se čak i penjati glatko kao heroj, a drugi su mnogo pažljiviji i pametniji. Na sreću, u slučaju neuspešnog dvoboja, možemo ići kod obližnjeg lekara da izleči štetu.

U igri je uvedeno još nekoliko zanimljivih modifikacija, od čega se razlikuje od prvog dela. Osnovna novina je plivanje, što otvara dodatne mogućnosti za istraživanje sveta. Naravno, glavni ubica se ipak može popeti na najviše zgrade, što je važan element igre. Raspon načina eliminisanja neprijatelja je povećan - možete ih napasti sa krovova, ubiti ih pištoljem sakrivenim u rukavu i srušiti ih od ruku. Heroj se bori na različit način sa svakom vrstom oružja. Jezgro borbenog sistema je i dalje sistem kontra-napada i udaraca.

Pored toga, na raspolaganju su mu dati nekoliko pronalazaka samog Leonarda Da Vincija, uključujući, izmeÄ‘u ostalog, i leteću mašinu i potpuno nove lopatice (gore pomenuti pištolj, lopatice sa kontejnerima za otrov). Na skrivenim lokacijama ima i puno dodatnih predmeta. Za pronalazak, dobijamo razne bonuse - uključujući i rt familije Auditore, pa čak i oklop Altair, junak prvog dela serije.

Često se glavni lik izlaže lokalnim vlastima, ali na sreću on može smanjiti interesovanje za osobu. Da bismo to učinili, možemo, između ostalog, pokupiti postere sa imidžom Ezio-a, eliminisati očevice ili zvučnike mita. Filmske pauze su zamenjene spektakularnim scenom u kojima učestvujemo pritiskanjem naznačenih dugmadi (brzi vremenski događaji) dovoljno brzo. Vizuelna postavka naslova je na veoma visokom nivou, tako da pojedinačne lokacije mogu da vam oduzmu dah.