PS3 Assassin's Creed - Rogue

2.499,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

PS3 Assassin's Creed - Rogue

Proizvođač: Ubisoft

Datum izlaska: 06.03.2015.

Najjača strana AC Rogue-a je njegov glavni lik Shay Patrick Cormac koji je, ako niste znali, poreklom iz Irske. Prateći njegovu priču bićemo svedoci njegove transformacije iz Assasina koje sve volimo u Templara koje smo naučeni da mrzimo, ali da li je sve tako crno-belo kako izgleda? Kroz kampanju videćemo drugo perspektivu konflikta koji traje više stotina godina, otključati nove mogućnosti i dovesti u pitanje sve sto smo mislili da je dobro u franšizi Assasin's Creeda uz kojeg smo odrasli.

Assassin’s Creed: Rogue očito je namenjen obožavateljima serijala, budući da bi onima koji nisu igrali prethodne naslove njegova priča i niz starih likova mogli delovati prilično konfuzno. Ipak, upitno je koliko neko ko je potrošio desetke sati na Black Flag može uživati u identičnom konceptu kod kojeg je gotovo jedina razlika u novim lokacijama.
Priča doduše doista otkriva neke važne odgovore i nudi pogled na čitavu sagu iz nove moralne perspektive, ali znatno je kraćeg trajanja od svih dosadašnjih naslova. Zbog svega navedenog, na kraju se možemo zapitati – je li pošteno Rogue prodavati po ceni punokrvnog naslova? Odgovor će svaki igrač morati dati za sebe, no svakako se nadamo kako će Ubisoft tokom seansi brojanja para shvatiti da je vreme da malo stane na loptu i nauči koju lekciju iz svega što im se dogodilo u 2014. Od idućeg Assassin’s Creeda, navodno naslovljenog Victory, definitivno očekujemo više nego što smo dobili u ijednoj od dve igre izdane ove godine.
 
Uvoznik:GameS
 
Zemlja porekla:Francuska