PS3 Teenage Mutant Ninja Turtles - Danger Of The Ooze

2.050,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 

PS3 Teenage Mutant Ninja Turtles - Danger Of The Ooze


Proizvođač: ActiVision

Datum izlaska: 14.11.2014.

 

Teenage Mutant Ninja Turtles: Opasnost od gušenja je sledeća tačka na dugoj listi titlova sa kornjačama Ninja u glavnoj ulozi. Ovde se bavimo akcionom avanturom na platformi 2.5D platforme, koja je rad američkog studija WayForward Technologies, koja postoji od 1990. godine i ima značajno iskustvo sa sličnim produkcijama.

 

Igra se zasniva na licenci animirane serije Teenage Mutant Ninja Turtles, koje je pokrenuo Nickelodeon 2012. godine. Opasnost od gušenja je most između događaja u drugoj i trećoj sezoni, emisija koja je počela nekoliko nedelja pre premijera WayForwarda. Shredder, Tiger Clav i vojska mutanata prete Nev Iorku, a Leonardo, Donatello, Michelangelo i Raphael se još jednom moraju boriti protiv zla i spasiti Big Apple od uništenja.

 

Tokom igranja prelazimo ne samo pomenuti grad, već i Dimension Ks. Svet igre se sastoji od više lokacija, između kojih postoji mnogo veza, što čini da igra ima nelinearnu strukturu i omogućava vam da posećujete pojedinačna mesta u odabranom redosledu. Uključeni smo u istraživanje, otkrivanje tajnih podataka i vešto prevazilaženje sekcija platforme, ali najčešći oblik vremena potrošnje u opasnosti od opekotina se bori - kako na belom oružju, tako i van nje. Kreatori su se pobrinuli za dinamiku sukoba i njihovu atraktivnost, nudeći elemente kao što su kombinezoni, kolege i finišeri, kao i sukobi sa šefovima. Obično, ništa ne može sprečiti protivnike koristeći prikriveni pristup. Štaviše, raznovrsnost zabave je značajno olakšana zbog dostupnosti četiri karaktera za reprodukciju - pomenutih u prethodnom stavku Kornjače - između kojih možete da se prebacite u bilo koje vreme. Oni se razlikuju po stilu (posebno borbi), specijalizaciji i veštinama.

 

Kao što je pomenuto, Teenage Mutant Ninja Turtles: Opasnost od čekanja je 2.5D igra. To znači da posmatramo trodimenzionalne karaktere i lokacije, ali u pokretu smo ograničeni na jednu ravninu (obično se pomeramo levo ili desno). Grafički stil inspirisan je serijom na osnovu kojih je stvar kreirana.