PSP Star Wars - Battlefront Elite Squadron

1.499,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 

PSP Star Wars - Battlefront Elite Squadron


Proizvođač: Lucasarts

Datum izlaska: 01.01.2000.

 

Star Wars - Battlefront Elite Squadron će vas zabaviti sa skalom i bogatstvom vojnih operacija na otvorenom prostoru i na palubama ratnih brodova. Pored prvobitne parcele u novoj igri poznate serije, naći ćete mnoge jedinstvene nove funkcije. Akcija se odvija odmah na svim mogućim bojama, počev od Zemlje i završava se kosmosom. Bitke se odvijaju poznatim ključem serije: čekamo akciju treće strane.

 

Igra se sastoji od dvanaest proširenih poglavlja. Delimično se preklapaju sa događajima poznatim iz filmskih produkcija, ali u izvesnoj meri i preko okvira univerzuma koji je stvorio George Lucas. Tokom igre, upoznajemo istoriju Ks2 stormtrooper-a kao klona Jedi Master-a. Glavni lik odlučuje da se suprotstavi njegovim stvaraocima u Galaktičkom carstvu i pridruži se Savezu pobunjenika, postajući član jedne od elitnih epitafa. Tokom igre važnu ulogu igra dvojna figura Ks1, koja je za razliku od glavnog karaktera ostala na strani imperije. Kao iu drugim naslovima iz serije Battlefront , režim single plaier-a predstavlja samo uvod u multiplaier igre. U verziji PSP, maksimalno 16 igrača može učestvovati u bitkama. Važna karakteristika igre je zamena klasične podjele u klase opcijom koja vam omogućava da kreirate svoj karakter. U zavisnosti od izbora koje izradimo, kontrolisani heroj može postati oklopni vojnik ili agilni ubica. Urednik takođe omogućava izbor pola, rase i elemenata odjeće. Nedvosmislena atrakcija Elite Skuadron-a je potpuno novi režim nazvan Heroes and Villians, u kome se bore samo najpoznatiji likovi, među kojima su Luke Skivalker, Obi-Van Kenobi, Darth Maul, Grof Dooku i Bob Fett.
Borimo se u bitkama na ogromnim pločama, među kojima su najvažnije lokacije poznate navijačima serije, kao što su Tatooine, Endor, Iavin 4 ili Hoth. Tradicionalno, za ciklus Battlefront-a , nismo ograničeni na putovanje bojnom bojom sopstvenom snagom, jer u igri postoji mnogo različitih transportnih sredstava. Ovde se govori o TIE Fighterach-u ili Ks-Vingach-u, zahvaljujući čemu u trepću oka možemo pokrenuti borbe sa površine planeta u svemir. Vizuelna postavka Elite Skuadron sastoji se od brojnih eksplozija, laserskih raketa i drugih zanimljivih efekata koji prate velike bitke. Mi posmatramo akciju iz perspektive treće osobe.