PSP Star Wars Battlefront - Renegade Squadron

1.499,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 

PSP Star Wars Battlefront - Renegade Squadron


 

Proizvođač: Lucasarts

Datum izlaska: 01.01.2000.

 

Star Vars Battlefront: Renegade Skuadron je treći unos u seriji Star Vars: Battlefront serije video igrica, prvi put objavljen 9. oktobra 2007. godine u Severnoj Americi, a kasnije u Australiji i Evropi. Igra je dizajnirana kao PlaiStation Portable (PSP) ekskluzivna i sadrži istoimeni Rebel Alliance covert ops jedinicu Renegade Skuadron, koja trenutno nije kanon. Renegade Skuadron je bila jedna od prvih igara dostupnih u paketu s novim PSP redizajniranjem .

Kampanja jednog igrača sledi eksploataciju Renegade Skuadron od samog početka Han Sola tokom svoje operativne istorije, do njenog raspuštanja nakon Bitke kod Endora. Tokom igre, Renegades učestvuju u nekoliko bitaka, uključujući i Iavin i Hoth. Igra takođe sadrži nekoliko vrsta multiplaier modova. Za razliku od prethodnih naslova u seriji koji zahtevaju da karakteri imaju postavljenu klasu, igrači u Renegade Skuadron- u mogu da izgrade svoj lik onako kako smatraju potrebnim.

Renegade Skuadron je dobio mešovitu reakciju iz video igrice. Igra se smatrala superiornijom od svog prethodnika (verzija PSP Star Vars: Battlefront II ) i pohvaljena je zbog opcija prilagođavanja i online igranja, ali je kampanja za jednog igrača kritikovana zbog toga što je kratka i plitka. Mišljenja o grafici su mešana, a kontrole su generalno opisane kao neadekvatne.