PS2 Resident Evil - Code : Veronica X

2.800,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 

PS2 Resident Evil - Code : Veronica X


Proizvođač: Capcom

Datum izlaska: -

 

Priča se odvija tri meseca nakon događaja Resident Evil 2 (1998) i istovremenog uništavanja Raccoon Citia, kao što se vidi u Resident Evil 3: Nemesis (1999). Sledi Claire Redfield i njen brat Chris Redfield u nastojanju da prežive virusnu epidemiju na udaljenom zatvorskom ostrvu u Južnom okeanu i istraživačkom objektu na Antarktiku . Igra zadržava tradicionalne kontrole užasnog preživljavanja i igranje u ranijim ratnim serijama; Međutim, za razliku od unapred izrađenih pozadina prethodnih igara, Kod: Veronica koristi 3D okruženja u realnom vremenu i pokretanje dinamičke kamere.

Resident Evil - Kod: Veronica sadrži tradicionalni  užitak koji se nalazi u većini ranih igara Resident Evil. Ovo uključuje kontrolu serije potpisa, interfejs, zagonetke, kao i zombije i monstere u borbi. Za razliku od prethodnih igara u seriji koja je koristila prethodno prikazane pozadine, Kod: Veronica koristi 3D okruženja u realnom vremenu. Zbog toga je kamera dinamičnija nego u prethodnim igrama. Fotoaparat će pratiti, panirati i zumirati dok igrač prolazi kroz svoj lik kroz okolinu, slično Capcomovoj Dino Crisis (1999). Priču se govori kroz filmske CGI sekvence i igračke uzorke.

Jedna polovina Kod: Veronica stavlja igraču u kontrolu nad Claire Redfield dok se druga polovina troši sa svojim bratom, Chrisom. Osnovne akcije karaktera uključuju trčanje, napadanje, kao i guranje i penjanje objekata. Stavke koje igrač prikuplja može se prikazati na ekranu statusa. Odavde, oni se mogu ispitati kako bi pronašli tragove za rešavanje zagonetki, a neki takođe mogu biti opremljeni. Takođe dostupno na ekranu statusa je mapa i meni datoteka. Sve beleške pronađene u igri se čuvaju u datotekama igre i mogu biti od suštinskog značaja za rešavanje zagonetki. Igrač može zadržati ograničen broj stavki u određeno vreme; ostali predmeti moraju biti uskladišteni u kutijama za skladištenje koje se nalaze tokom čitave igre.