PC Pro Cycling Manager 2016

3.400,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 

PC Pro Cycling Manager 2016


Proizvođač: Focus

Datum izlaska: 16.06.2016.

 

U Tour de France 2016 igrate kao profesionalni vozač i takmičite se u "Grand Boucle". Prepustite se izazovu profesionalnog trkanja i osetite uzbuđenje i adrenalin vrhunskog šampiona.

 

Za sve biciklističke entuzijaste, nedavno objavljen Pro Cicling Manager 2016. Ovo je sportska simulacija upravljanja biciklom u kojoj preuzimate kontrolu nad jednim od timova. Uprkos činjenici da je ovo potpuno drugaćčija sportska disciplina, igra nas podseća na seriju Football Manager. Objavljuje se godišnje od 2007. godine, zbog kratkog razvojnog ciklusa, poput FIFA-a, prima brojne komentare zbog nedostatka dodatnih sadržaja. Da li je ovogodišnja verzija vredna kupovine?

Od samog početka, dozvolite mi da kažem da sam veliki ljubitelj bicikla koji ne ispušta bilo koju fazu trke kroz Francusku. Gledam i sviram seriju od svojih ranih početaka. Pored prvih jednačina, programeri sa poslednjim delovima su uspeli da dovedu igru bliže publici koja će, međutim, na početku verovatno imati prilično malo problema (čak i ako niste stručnjak za biciklizam).

 

Slovenački tim Adria Mobile ponovo je uključen. Kada izaberete tim, imaćete više zaduženosti, jer će angažovati trenere, voditi računa o fitnesu i zadovoljstvu tima, potpisati ugovore i potražiti buduće zvezde bicikla. Odabirate trke i bicikliste koji će se održati, ali najteži posao počinje u trkama kada morate upravljati između 5 i 9 jahača. Ovde, u prvom planu, oblik i dnevni osećaj će se uklapati u atribute. Pobrinuti se za oblik u interfejsu. Ovo uključuje određivanje treninga, uslovi u kojima će određeni vozač biti aktivan. Novina je neznatno modifikovan interfejs svakodnevne forme.