PC The Witcher 2 - Assassins of Kings - Enhanced Edition

1.699,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 

PC The Witcher 2 - Assassins of Kings - Enhanced Edition


Proizvođač: Ostali

Datum izlaska: 17.05.2011.

 

Najveće RPG iznenađenje i jedna od najboljih igara 2007. godine je konačno dobila svoj nastavak. Witcher 2 nastavlja sagu o Geraltu, lovcu na čudovišta, i ponovo pruža igračima RPG igara ono što najviše vole - otvoren svet, nelinearnu naraciju, surovu igrivost i sate i sate vrhunske avanture.

 

Šta reći, a ne zaplakati? Simpatični Poljaci iz CDProjecta još jednom su pokazali svojim daleko izvikanijim kolegama kako se na pravi način tretiraju legije fanova, ponovo izbacujući dopunjeno i prošireno izdanje originalne igre, koje nije svedeno na buljuke tupavih DLC paketa za izmuzavanje para. Izbacivanje verzije Enhanced tempirano je tako da se poklopi sa izdavanjem igre za Xbox 360, dok će vlasnici PC originala sav novi sadržaj (oko 15 gigabajta podataka!) moći da preuzmu direktno sa sajta igre, i to besplatno i bez ikakvih dodatnih gnjavaža. Bez obzira na to koliko se štipali i uveravali sebe da je ovo suviše dobro da bi bilo istinito, to je zapravo realnost i presedan u industriji video igara kakvu poznajemo danas.

 

 

Bez zadržavanja na strukturi igre ili (nelinearnoj) priči koja je ostala nepromenjena, konkretno ćemo navesti šta napredna verzija donosi i zbog čega je više nego zahvalno ponovo zaroniti u neodoljivo prljavi svet Witchera 2, čak i ako ste igru prešli jedan ili više puta. Najveća novina odnosi se na (kritikovano) kratko trajanje trećeg poglavlja originalne igre, koje je sada prošireno sa dve nove quest instance, kroz posetu novim lokacijama u sklopu ili kraj tvrđave-grada Lok Muina, za čije će vam kompletiranje, prema projekciji autora igre, biti potrebno oko četiri sata igranja. Novu verziju sada otvara predivni, od ranije dostupni četvorominutni CGI sinematik koji otkriva detalje zapleta pominjane na početku bazne verzije (ubistvo kralja Damavenda), svaka tranzicija između lokacija/poglavlja praćena je in-game filmićem, ubačena je nova Witchers animacijica koja bliže objašnjava kastu Veštaca, igračevi izbori tokom igranja sumirani su kolaž-animacijom u finalu igre (nalik legendarnim choice slajdovima s krajeva Fallout igara), a tu je, naravno, i novi odjavni sinematik. Ostatak novina tiče se više od 100 različitih ispravki bagova i unapređenja, od kojih je najznačajnije ono koje se tiče Geraltovog daleko boljeg ponašanja tokom borbi (protivnici više ne mogu da vam prekinu niz udaraca, kontrole imaju bolji odziv, poboljšani targeting sistem sada je daleko precizniji i dr.).

Svi usputni dodaci koji su dolazili sa 2.0 patchom takođe su prisutni i ovde. To se odnosi na tutorijal nivo, koji će vam bolje objasniti mehaniku i kontrole Witchera 2 (što je bilo preko potrebno u ranijoj verziji igre, koja je pred nepripremljene igrače odmah bacala izazove), i režim Arena, u kojem se šibate sa talasima progresivno sve jačih neprijatelja (uz mogućnost nadmetanja i upoređivanja rezultata sa drugim igračima na oficijelnom Witcher 2 forumu). Tu je još i najviši, Dark nivo težine, koji igrače nagrađuje unikatnim delovima opreme, koji sa sobom nose i neočekivane i opasne penale.

 

Wicher 2.0 trailer:

 

 

Uvod u priču igre:

 

Uvoznik:GameS

Zemlja porekla:Japan