PC Mass Effect Andromeda

2.499,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 

 

PC Mass Effect Andromeda


Proizvođač: EA

Datum izlaska: 23.03.2017.

 

Mass Effect: Andromeda vas vodi u galaksiju Andromede, daleko iza Mlečnog puta. Tamo ćete predvoditi borbu za novi dom na neprijateljskoj teritoriji gde smo MI vanzemaljci.

Vi ste Pathfinder- vođa odreda vojno treniranih istraživača. Ovo je priča o sledecem poglavlju čovečanstva i vaši izbori u toku igre će imati konačan uticaj na naše preživljavanje u galaksiji Andromede.

Dok otkrivate misterije Andromede budućnost čovečanstva stoji na vašim ramenima. Morate se zapitati... Koliko daleko ste spremni ici?

Vratite se u Mass Effect univerzum koji volite. Predvodite prve ljude na Andromedi u očajničkoj potrazi za našim novim domom. U ovom poglavlju Mass Effect-a upoznajte i regrutujte potpuno nove, interesantne likove u epskoj sagi punoj misterije i galaktičkih sukoba.

Borite se kao nikada ranije. Novi dodaci poput okoline koju mozete unistavati, jačih skokova i potpuno novih oruzja i Biotike čine borbu uzbudljivijom nego ikada.

Igrajte na svoj način. Napravite heroja sa neverovatnim oružjem, moćima i tehnologijom. Sa još više fleksibilnih sposobnosti i sve boljim oružjima kako napredujete u igri, možete izgraditi sopstveni stil i postati nezaustavljivi nasuprot moćnim vanzemaljskim neprijateljima.

Pridružite se APEX Jedinici. Multiplayer u Mass Effect Andromeda-i je moguće igrati kooperativno do 4 igača. Sastavite tim sa još tri prijatelja kako bi uništili neprijateljsku pretnju i zaštitili interese operacije Andromeda.

 

Sistemska zahtevnost:


MINIMALNA:

OS: 64-bit Windows 7, Windows 8.1 and Windows 10
PROCESSOR: Intel Core i5 3570 or AMD FX-6350
MEMORY: 8 GB RAM
VIDEO CARD: NVIDIA GTX 660 2GB, AMD Radeon 7850 2GB
HARD DRIVE: At least 55 GB of free space
DIRECTX: DirectX 11

 

PREPORUČENA:

OS:
 64-bit Windows 7, Windows 8.1 and Windows 10
PROCESSOR: Intel Core i7-4790 or AMD FX-8350
MEMORY: 16 GB RAM
VIDEO CARD: NVIDIA GTX 1060 3GB, AMD RX 480 4GB
HARD DRIVE: At least 55 GB of free space
DIRECTX: DirectX 11

 

 


   

 Uvoznik:GameS

Zemlja porekla:Amerika