Biotech multi hypotonic (1l)

2.220,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Biotech multi hypotonic (1l)

- Nadoknađuje energiju i vitamine tokom treninga
- Najbolje koristiti tokom treninga
- Dodatak L-karnitina, L-glutamina i taurina
- Povećanje sportskih performansi
- Brži oporavak
- Koncentrat (100 porcija)

Ukus:narandža

Multihypotonic je koncentrat napitka koji je najbolje koristiti tokom treninga radi nadoknade izgubljene energije i vitamina.

Tokom treninga veoma je važno voditi računa o unosu tečnosti kako ne bi došlo do dehidratacije. Najvećim delom do gubitka vode dolazi zbog znojenja čime se telo tokom treninga brani od povišene temperature. Međutim, osim vode gube se i energija, elektroliti i vitamini što ukupno može doprineti značajnom smanjenju sportskih performansi. Organizam će nastojati da nadoknadi energiju, i u nedostatku drugih izvora energije početi sa razgradnom mišića, umesto izgradnjom, dakle, postižemo efekat suprotan željenom.

Kombinacija prostih i složenih ugljenih hidrata će održati energetski nivo tokom intenzivnih fizičkih aktivnosti, a vitamini i elektroliti nadoknaditi gubitak istih usled znojenja. L-karnitin koji učestvuje u metabolizmu masti, doprinosi većem korišćenju masnih kiselina te štednji glikogena čini ovu kombinaciju još zanimljivijom. Ako pomenemo i L-glutamin koji je veoma bitan faktor kako za sintezu proteina tako i za oporavak dolazimo do zaključka da je Multihypotonic pouzdan partner tokom treninga.

Nutritivne informacije:

Nutritivna vrednost

U dnevnoj dozi (10ml)

U 100 ml proizvoda

Energija

154 kJ / 36 kcal

1543 kJ /362 kcal

Masti

- od čega zasićene

0 g

0 g

0 g

0 g

Ugljeni hidrati

- od čega šećeri

7,7 g

6,7 g

77 g

67 g

Protein

 

2 g

So

0,15 g

1,5 g

 

Sadržaj aktivnih sastojaka

Po dozi

(10ml)

%PDU*

U 100 ml

L-Karnitin

100 mg

**

1000 mg

Taurin

50 mg

**

500 mg

L-Glutamin

50 mg

**

500 mg

Pantotenska kiselina (kalcijum-D-pantotenat)

7,2 mg

120%

72 mg

Niacin (nikotinamid)

4,8 mg NE

30%

48 mg

Vitamin B6 (piridoksin-hidrohlorid)

0,42 mg

30%

4,2 mg

Vitamin B12

3 μg

120%

30 μg

*=preporučeni dnevni unos (PDU) **=PDU nije ustanovljen

Sastojci: sirup invertnog šećera; prečišćena voda; limunska kiselina; maltodekstrin; aroma; magnezijum-citrat; kalcijum-laktat; natrijum-hlorid;L-karnitin; zaslađivači:acesulfam-K, sukraloza; L-glutamin; kalijum-hlorid; taurin; kalijum-dihidrogenfosfat; kalcijum-D-pantotenat; konzervans: kalijum-sorbat; nikotinamid; piridoksin hidrohlorid; tiamin hidrohlorid; cijanokobalamin; riboflavin; boje: karoteni, beta-apo-8'-karotenal.

Preporučena upotreba: rastvoriti jednu dozu (10 ml = tri pritiska na pumpicu) u 650 ml vode.

Upozorenje: Pre upotrebe konsultovati lekara/ nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj i uravnoteženoj ishrani i zdravom načinu života. Čuvati van domašaja dece.

Način čuvanja: Čuvati na suvom i hladnom mestu, na temperaturi između 10-25 ºC, daleko od direktnih uticaja toplote, vlage i sunčevih zraka. Ne zamrzavati. Nakon otvaranja čuvati u frižideru.

Proizvođač: Biotech

Zemlja uvoza: Mađarska

Zemlja porekla: Mađarska

Uvoznik: Vitalikum d.o.o., Futog