Maxler max motion (500g)

1.190,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Maxler max motion (500g)

- Dodatak ishrani sa šećerima i zaslađivačima
- Kompleks vitamina i minerala koji se koristi za primenu izotoničnog napitka u cilju rehidratacije za vreme treninga i u toku napornih aktivnosti
- Dodatak vitamina B-grupe, vitamina C i E
- Poboljšanje ukupne fizičke i psihičke performanse kod ozbiljnih sportista
- Odličan ukus

Izotonični napici imaju jednaku osmolarnost kao i krvna plazma zbog čega su idealni za brzu nadoknadu izgubljene tečnosti. Jedna od najvažnijih karakteristika ovih napitaka je upravo brzina nadoknade izgubljene tečnosti kao i ubrzani oporavak od napora, stoga su glavni potrošači ovih napitaka sportisti izloženi dugotrajnijem naporu, a sve je više rekreativaca i fizički aktivnih ljudi koji posežu za ovakvim proizvodima.

Ono što Max Motion čini specifičnim je i dodatak vitamina B-kompleksa koji su jako bitni u prometu energije u našem telu, i usled dugotrajnih iscrpljujućih aktivnosti postaju deficitarni. Tu su i vitamini C i E značajni zbog moćnog antioksidantnog učinka bitnog za borbu protiv posledica stresa izazvanih treningom. Dakle, Max Motion, sadrži mikro- i makronutrijente neophodne za normalnu ugljeno-hidratnu i energetsku razmenu i uspostavljanje ravnoteže tečnosti i elektrolita u organizmu, poremećene za vreme fizičkog napora!

Preporučena upotreba: sadržaj 1 dozirne merice (20 g) rastvoriti u 5 dl hladne vode. Uzimati u više navrata tokom i nakon treninga i napornih aktivnosti.

Nutritivna deklaracija:

Aktivna komponenta:

100 g

20 g

%PDU*

Vitamin B1 (tiamin)

2,2 mg

0,44 mg

40%

Vitamin B2 (riboflavin)

2,8 mg

0,56 mg

40%

Vitamin B3 (niacin)

32 mg

6,4 mg

40%

Vitamin B5 (pantotenska kiselina)

12 mg

2,4 mg

40%

Vitamin B6 (piridoksin)

2,8 mg

0,56 mg

40%

Vitamin B7 (biotin)

100 µg

20 µg

40%

Vitamin B9 (folna kiselina)

400 µg

80 µg

40%

Vitamin B12 (cijanokobalamin)

5,0 µg

1 µg

40 %

Vitamin C (askorbinska kiselina)

160 mg

32 mg

40%

Vitamin E (tokoferol)

24 mg

4,8 mg

40%

Kalcijum

807 mg

161 mg

20,1%

Kalijum

538 mg

108 mg

5,4%

Magnezijum

300 mg

60 mg

16%

Fosfor

384 mg

77 mg

11%

Nutritivna vrednost:

 

Ugljeni hidrati

77,4 g

15,9 g

*

Proteini

   

*

Masti

0,2 g

 

*

Energetska vrednost

356 kcal/1516 kJ

71,2 kcal/303 kJ

*

*PDU nije utvrđen. Pdu je baziran na dnevnoj ishrani od 2000 kcal.

Energetska vrednost gotovog napitka/100 ml iznosi 13,7 kcal.

>>Vrednosti u nutritivnoj tabeli odnose se na ukus limun-grejpfrut.<<

Ostali sastojci (ukus limun-grejpfrut): maltodekstrin, dekstroza, limunska kiselina (antioksidans), fruktoza, aroma (sadrži proteine iz MLEKA), regulator kiselosti (trikalcijum-fosfat), sredstvo protiv zgrudvavanja (magnezijum-karbonat), sredstvo za želiranje (kalijum-hlorid), sredstvo protiv zgrudvavanja (silicijum-dioksid), zaslađivač (sukraloza), zaslađivač (saharin), boja (riboflavin), zgušnjivač (karagenan), natrijum-hlorid, L-askorbinska kiselina, palmino ulje, nikotinamid, DL-alfa-tokoferil acetat, kalcijum D-pantotenat, boja (beta-karoten), riboflavin, piridoksin-hidrohlorid, tiamin-mononitrat, pteroil-monoglutaminska kiselina, D-biotin, cijanokobalamin.

Ostali sastojci (ukus višnja): maltodekstrin, dekstroza, limunska kiselina (antioksidans), fruktoza, aroma (sadrži proteine iz MLEKA), regulator kiselosti (trikalcijum-fosfat), sredstvo protiv zgrudvavanja (magnezijum-karbonat), sredstvo za želiranje (kalijum-hlorid), sredstvo protiv zgrudvavanja (silicijum-dioksid), zaslađivač (sukraloza), zaslađivač (saharin), ekstrakt slada (sadrži GLUTEN), zgušnjivač (karagenan), natrijum-hlorid, L-askorbinska kiselina, palmino ulje, boja (azorubin), nikotinamid, DL-alfa-tokoferil acetat, kalcijum D-pantotenat, riboflavin, piridoksin-hidrohlorid, tiamin-mononitrat, pteroil-monoglutaminska kiselina, D-biotin, cijanokobalamin.

*Boja azorubin može imati neželjeni efekat na aktivnost i pažnju kod dece.

Alergeni: Proizvod može da sadrži tragove GLUTENA, SOJE, LAKTOZE I PROTEINA JAJA.

Napomena: Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu! Čuvati van domašaja male dece.

Upozorenje: Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda! Proizvod nije namenjen deci, trudnicama i dojiljama.

Način čuvanja: Čuvati u originalnom pakovanju, zaštićeno od svetlosti i vlage na temperaturi do 25°C.

Proizvođač: Maxler

Zemlja uvoza: Nemačka

Zemlja porekla: Nemačka

Uvoznik: Lama d.o.o., Beograd