Biotech isotonic (30g)

120,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

IsoTonic

 

  •  

    Brza apsorpcija zahvaljujući izotoničnom sastavu

  •  

    Nadoknada vitamina i minerala izgubljenih znojenjem

  •  

    Odličan ukus

  •  

    Povećava energiju, izdržljivost i performanse

Iso Tonic je osvežavajući izotonični napitak koji će vam pomoći da se odlično rehidrirate, povratite energiju i nutrijente izgubljene znojenjem tokom treninga. Zahvaljujući odlično iskombinovanim sastojcima, Iso Tonic otkloniće grčeve u mišićima i pomoći u boljim performansama.

Iso Tonic je kreiran na takav način da šalje vodu u ćelije, šećere u energetske izvore, a minerale u mišiće.

Namena proizvoda: Dodatak ishrani namenjen pripremi napitka za nadoknadu energije i elektrolita. Pogodan za korišćenje tokom sportskih aktivnosti.

Nutritivne informacije

30 g

100 g

Energetska vrednost

621 kJ/146 kcal

1533 kJ/365 kcal

Proteini

0 g

0 g

Ugljeni hidrati

- od kojih šećeri

20 g

20 g

66,67 g

66,67 g

Masti

- od kojih zasićene

0 g

0 g

0 g

0 g

So

0,66 g

1,6 g

 

Aktivni sastojci

Na 100 g

Po dozi (30 g)

%PDU*

Ugljenohidratni matriks - dekstroza, saharoza i izomaltuloza (PalatinozaTM)

 

68 g

 

20,4 g

 

**

Natrijum

1,91 g

573 mg

**

Kalcijum

300 mg

120 mg

15%

Magnezijum

221,67 mg

66,5 mg

18%

Vitamin C

80 mg

32 mg

40%

Vitamin B6

5 mg

2 mg

142%

*PDU = preporučeni dnevni unos ** = preporučeni dnevni unos nije ustanovljen

 

»Navedeni sastav je za ukus narandža-mango«

Sastojci (ukus narandža-mango): Ugljenohidratni matriks (dekstroza, saharoza i izomaltuloza (PalatinozaTM), arome pomorandže i manga, vitaminsko-mineralni kompleks (natrijum-citrat, kalcijum-citrat, magnezijum-bisglicinat, L-askorbinska kiselina, piridoksin hidrohlorid), regulator kiselosti: limunska kiselina, boje: tartrazin i alura crvena AC**.

**Upotrebljene boje tartrazin i alura crvena AC mogu imati nepovoljan uticaj na aktivnost i pažnju kod dece.

 

Sastojci (ukus limun-ledeni čaj): Ugljenohidratni matriks (dekstroza, saharoza i izomaltuloza (PalatinozaTM), aroma ledenog čaja od limuna, vitaminsko-mineralni kompleks (natrijum-citrat, kalcijum-citrat, magnezijum-bisglicinat, L-askorbinska kiselina, piridoksin hidrohlorid), regulator kiselosti: limunska kiselina, ekstrakt lista crnog čaja (Camellia sinensis).

 

Način primene: pomešati jednu dozu (30 g=1 kesica) sa 500 ml vode i piti tokom treninga i većih fizičkih napora. Konzumirati max. 3 doze dnevno. Pripremati neposredno pre konzumiranja! Za pripremu napitka najbolje koristiti blender ili šejker bocu.

 

Informacije o alergenima: proizvedeno u pogonu u kome se prerađuju i mleko, jaja, gluten, soja, ljuskari, sumpor-dioksid i orašasto voće.

 

Upozorenje: Ne preporučuje se osobama preosetljivim na bilo koji od sastojaka preparata, osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

 

Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu, uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Pre upotrebe konsultovati lekara/famaceuta. Izomaltuloza je izvor glukoze i fruktoze.

 

Način čuvanja: Čuvati na hladnom i suvom mestu, daleko od direktnih uticaja toplote, vlage i sunčevih zraka, na temperaturi od 5 do 25°C. Čuvati van domašaja dece.

 

Zemlja porekla: Mađarska

Uvoznik: Vitalikum d.o.o. Futog