Muscle Pharm assault energy + endurance (345g)

3.630,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Muscle Pharm assault energy + endurance (345g)

- Povećanje energije i mentalnog fokusa
- Povećanje snage i izdržljivosti
- Dejstvo protiv umora - neutrališe mlečnu kiselinu
- Ukusi: malina, jagoda, jabuka i voćni punč

Upoznajte Assault Energy+Endurance – dodatak ishrani specijalno dizajniran za savremenoog sportistu. Pre-workout formula koja pruža neuporedivu energiju i povećava performanse tokom intenzivnih treninga.

Među sportistima ima reputaciju ozbiljnog i bezbednog suplementa za povećanje izdržljivosti i snage, što su potvrdile i brojne kliničke studije. Pored toga, uz Assault™ skraćuje se vreme oporavka posle treninga.

Assault ™ poseduje jedan od najproučenijih i naučno dokazanih dodataka za povećanje snage - Kreatin monohidrat. Kreatin je supstanca koju prirodno proizvodi naše telo kao izvor energije za mišiće i sintetiše se u jetri, ali i u pankreasu i bubrezima. Kreatin se formira u telu od aminokiselina arginina, metionina i glicina i produkuje hemijsku energiju - ATP (adenozin trifosfat). Organizam prosečne osobe proizvede dnevno oko 2 g kreatina. Dakle, ono što je za nas najbitnije, kreatin pospešuje obnovu ATP-a koji se koristi prilikom rada mišića, što bi značilo da njegovom suplementacijom ostvarujete i produženi rad tj. veću snagu i bolju izdržljivost.

U svom sastavu sadrži i Beta - Alanin koji služi za puferisanje mlečne kiseline, smanjujući zamor u radu i produžavajući intenzivne treninge. Beta alanin je prirodna beta amino kiselina čijim unosom se povećava sinteza karnozina. Karnozin je prirodno prisutan di peptid, sastavljen je od beta alanina i histidina, i nađen je u oba tipa mišićnih vlakana, ali mnogo više u tipu 2. Mišićna vlakna tipa 2 se primarno koriste kod visoko intenzivnih treninga i najviše odgovaraju na mišićni rast. Studije su pokazale da upotrebom beta alanina u periodu od četiri nedelje rezerve karnozina mogu da se povećaju i preko 50%, a redovnom upotrebom od oko tri meseca, čak i 80%. Ovakvo povećanje karnozina u mišićima povećava i sposobnost organizma da neutrališe dejstva mlečne kiseline i da duže i kvalitetnije trenira.

Assault Energy + Endurance sadrži i Vitamin C- jedan od najvažnijih antioksidanata, koji smanjuju količinu štetnih produkata metabolizma u organizmu, doprinoseći boljem opštem stanju organizma; Vitamin E- takođe snažan prirodni antioksidans koji nas kao takav štiti od slobodnih radikala. Osim antioksidativne vitamin E ima i ulogu u stvaranju energije. Pretpostavlja se da vitamin E pozitivo utiče na dužinu života, pa se stoga naziva i »vitamin mladosti«. Kofein, koji se takođe nalazi u sastavu preparata je alkaloid koji se u prirodi u najvećoj količini nalazi u zrnu kafe, listovima crnog i zelenog čaja, plodu guarane, kakao zrnu i dr. Deluje kao stimulator centralnog nervnog sistema, povećava koncentraciju, pažnju i budnost, smanjuje osećaj zamora, ubrzava rad srca, povećava krvni pritisak i smanjuje apetit. Kod sportista se koristi zbog potencijalne sposobnosti da poveća mentalnu snagu i obezbedi dostizanje mehaničke granice stimulisanjem aerobnih i anaerobnih energetskih sistema.

Doziranje i način upotrebe: Doziranje i način upotrebe: pomešati 1 mericu praška (11,5 g / odnosno 11,1 g za ukus jabuke) sa 300 ml hladne vode i popiti 20-30 minuta pre treninga. Napitak koristiti jednom dnevno.

Sasrav proizvoda (za pakovanje od 345 g):

Aktivni sastojci:

100 g

1 doza (11,5 g)

%PDU/doza

Kreatin monohidrat

26,088 g

3,00 g

*

Beta-alanin

15,528 g

1,79 g

*

Betain

13,046 g

1,50 g

*

Taurin

8,965 g

1,03 g

*

Glicin

8,703 g

1,00 g

*

Acetil-L-karnitin

2,241 g

258 mg

*

Kofein

1,737 g

200 mg

*

Vitamin C

1,563 g

180 mg

225%

Vitamin E

0,275 g

15 mg α-TE

125%

 *PDU (preporučeni dnevni unos) nije utvrđen.α-TE - alfa-tokoferol ekvivalent.

Sastojci (za ukus maline): kreatin monohidrat, beta-alanin, betain baza anhidrovana, sredstva protiv zgrudvavanja (silicijum-dioksid, kalcijum-silikat), taurin, glicin, regulatori kiselosti (limunska kiselina, jabučna kiselina), arome, acetil-L-karnitin HCI, KOFEIN, vitamin C (L-askorbinska kiselina), zaslađivači (acesulfam-K, sukraloza), koncentrat spiruline (Arthrospira platensis), vitamin E (D-alfa-tokoferilacetat).

Sastojci (za ukus voćni punč): kreatin monohidrat, beta-alanin, betain baza anhidrovana, sredstva protiv zgrudvavanja (silicijum-dioksid, kalcijum-silikat), taurin, glicin, regulatori kiselosti (limunska kiselina, jabučna kiselina), arome, acetil-L-karnitin HCI, KOFEIN, vitamin C (L-askorbinska kiselina), zaslađivači (acesulfam-K, sukraloza), boja (cvekla crvena), vitamin E (D-alfa-tokoferilacetat).

Sastojci (za ukus jagode): kreatin monohidrat, beta-alanin, betain baza anhidrovana, sredstva protiv zgrudvavanja (silicijum-dioksid, kalcijum-silikat), taurin, glicin, regulatori kiselosti (limunska kiselina, jabučna kiselina), arome, acetil-L-karnitin HCI, KOFEIN, vitamin C (L-askorbinska kiselina), zaslađivači (acesulfam-K, sukraloza), boja (cvekla crvena), vitamin E (D-alfa-tokoferilacetat).

Sastojci (za ukus jabuke): kreatin monohidrat, beta-alanin, betain baza anhidrovana, sredstva protiv zgrudvavanja (silicijum-dioksid, kalcijum-silikat), taurin, glicin, regulatori kiselosti (limunska kiselina, jabučna kiselina), arome, acetil-L-karnitin HCI, KOFEIN, vitamin C (L-askorbinska kiselina), zaslađivači (acesulfam-K, sukraloza), regulator kiselosti (natrijum-citrat), vitamin E (D-alfa-tokoferilacetat).

Napomene: Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu.

Informacije o alergenima: Proizvedeno u pogonu u kome se prerađuju i sastojci koji sadrže mleko, soju, jaja, ljuskare, ribu, jezgrasto voće, pšenicu i kikiriki.

Upozorenja: Namenjeno isključivo zdravim osobama starijim od 18 godina. Ne preporučuje se deci trudnicama I dojiljama, kao ni osobama preosetljivim na neki od sastojaka proizvoda. Ako koristite lekove (dobijene na recept ili bez njega) ili već imate stanja kao što su visok/nizak krvni pritisak, srčana aritmija, moždani udar, oboljenja srca,jetre, bubrega ili štitne žlezde, psihijatrijska oboljenja ili oboljenja koja prate napadi, dijabetes, uvećanje prostate/probleme sa uriniranjem, ili koristite lekove za erektilnu disfunkciju ili inhibitore za monoamino-oksidaze (MAO) pre upotrebe se posavetujte sa lekarom. Prekinite upotrebu preparata 2 nedelje pre hirurške intervencije. Proizvod sadrži 200 mg KOFEINA u dnevnoj dozi. Proizvod ne treba koristiti u kombinaciji sa KOFEINOM  ili stimulansima iz drugih izvora, alkoholom, nitratima, pod ekstremnim temperaturnim uslovima, kod dugotrajnog lišavanja sna ili dehidriranosti. Korišćenje kreatina se ne preporučuje kod osoba sa poremećajima/oboljenjima bubrega. U toku suplementacije kreatinom, neophodno je pratiti nivo kreatinina u serumu i uzimati dovoljno vode, najmanje 6-8 čaša dnevno. Neke osobe mogu osetiti bezopasno peckanje koje se pripisuje beta-alaninu. Ne koristiti ukoliko je oštećen sigurnosni zatvarač.

Uslovi čuvanja i skladištenja: čuvati na suvom i hladnom mestu u dobro zatvorenom pakovanju, zaštićeno od svetlosti, na sobnoj temperaturi, van domašaja dece! Delovanje toplote, svetlosti ili vazduha može uticati na ukus i miris proizvoda, zato ga treba zaštititi od direktne svetlosti ili toplote. Može doći do manjeg iliumerenog zgrudvavanja proizvoda. Ne koristiti ako je originalno pakovanje oštećeno. Nedeljno jedanput protresti da ne bi došlo do zgrudvavanja.

Proizvođač: Muscle Pharm

Zemlja uvoza: Belgija

Zemlja porekla: Belgija

Uvoznik: Lama d.o.o., Beograd