Universal Nutrition GH max (180 tableta)

4.280,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Universal Nutrition GH max (180 tableta)

- prirodno pospešuje lučenje hormona rasta
- pospešuje izgradnju mišićne mase i usporava njegovu razgradnju
- povećava mišićnu snagu i smanjuje telesne masti

Universal-ov GH Max je jedan od najdelotvornijih prirodnih GH faktora (preparat koji pospešuje prirodno lučenje hormona rasta). Kombinacija sastojaka u ovom proizvodu daje najbolje rezultate kod povećanja proizvodnje hormona rasta u hipofizi. Pospešuje stvaranje mišićnog tkiva, usporava razgradnju belančevina i povećava snagu mišića. Veoma snažno stimuliše izgradnju belančevina, i potpomaže sagorevanje rezerva masti za energetske potrebe.

Dejstvo amino kiselina koje su ključni elementi u ovom proizvodu pojačavaju vitamini C i B6, koji se takođe nalaze u sastavu preparata. Važno je da se ove tablete uzimaju na prazan stomak, po mogućnosti pre treninga i/ili pre spavanja, jer je tada lučenje hormona rasta najintezivnje, pa su i efekti najveći.

Namena: Dijetetski proizvod - dodatak ishrani na bazi L-arginina i vitamina B6. Posebno pogodan za sportiste.

Aktivni sastojci

U 100g proizvoda

U dnevnoj dozi

(3 tablete)

%PDU*

L-arginin alfa ketoglutarat

41,65 g

2,5 g

**

L-ornitin hidrohlorid

20,85 g

1.25 g

**

Fitosteroli (iz soje)

0,833 g

50 mg

**

L-karnitin

0,833 g

50 mg

**

L-glutamin

0,833 g

50 mg

**

Gama orizanol

0,416 g

25 mg

**

Vitamin B6

0,167 g

10 mg

714.00%

*PDU=Preporučen dnevni unos **=Preporučeni dnevni unos nije ustanovljen

Sastojci: L-arginin alfa ketoglutarat; L-ornitin hidrohlorid; sredstva protiv zgrudvavanja: dikalcijum fosfat, stearinska kiselina; surutka (iz mleka); L-karnitin fumarat; fitosteroli (iz soje); stabilizator: magnezijum stearat; farmaceutska glazura; L-glutamin; gama orizanol (iz pirinčanih mekinja); piridoksin hidrohlorid.

Način primene: uzimati jednu dozu (3 tablete) dnevno na prazan stomak, pre treninga. Danima kojima se ne trenira uzeti 3 tablete pre spavanja.

Upozorenja: Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina, trudnicama, dojiljama i osobama osetljivim na neki od sastojaka proizvoda, osobama koje uzimaju bilo kakve lekove, kao i osobama koje pate od sitosterolemije i cerebrotendinozne ksantomatoze. Eventualna neželjena dejstva su retka i obuhvataju blage gastrointestinalne tegobe. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Napomene: Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Pre upotrebe proizvoda konsultovati se sa lekarom ili farmaceutom.

Alergen info: Proizvod sadrži mleko i soju. Proizvodi se u objektu u kome se prerađuju: jaja, kikiriki, jezgrasto voće, riba, ljuskari i pšenica.

Način čuvanja: Proizvod čuvati dobro zatvoren, na suvom i hladnom mestu. Ne izlagati direktnom dejstvu toplote, vlage i sunčevoj svetlosti. Čuvati van domašaja dece.

Proizvođač: Universal Nutrition

Zemlja uvoza: SAD

Zemlja porekla: SAD

Uvoznik: Lama d.o.o., Beograd