Biotech šumeći l-karnitin effervescent tablets (20 tableta)

680,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Biotech šumeći l-karnitin effervescent tablets (20 tableta)

- 500 mg L-karnitina po šumećoj tableti
- pretvara mast u energiju
- posebno se preporučuje pre aerobnog kardio treninga

L-karnitin je jedan od dobro poznatih sagorevača masti. On predstavlja osnovu transportnog sistema koji prenosi molekule masti do mitohondrija u ćelijama, gde se odvija metabolizam masti. Tamo se mast pretvara u energiju. L-karnitin je preporučljivo uzimati pre aerobnog (kardio) treninga gde se odvija najveća potrošnja masti.

Biotech-ova formula šumećeg L-karnitina omogućava 100% rastvaranje i apsorbovanje u organizmu u već rastvorenom obliku. L-karnitin 500 tabletu jednostavno stavite u času vode, sačekajte par sekundi dok se tableta ne rastvori i uživajte u odličnom ukusu.

Šumeći L-karnitin 500 je prirodno rešenje za skidanje kilograma i dodatnu energiju.

Preporuka za kombinaciju sa drugim suplementima: Za postizanje maksimalnih rezultata, konzumirajte jednu tabletu Šumeći L-karnitin pre treninga, nakon treninga popijte BUS Iso Whey Zero protein napravljen sa vodom, a pre spavanja umutite BUS Nitro gold pro protein sa mlekom.

Namena proizvoda: Dodatak ishrani namenjen sportistima kao dodatni izvor L-karnitina.

Aktivni sastojak:

U 100 g proizvoda

U dnevnoj dozi

(1 šumeća tableta)

%PDU*

L-karnitin-L-tartarat

- od čega L-karnitina

12,5 g

8,4 g

500 mg

335 mg

**

*PDU = preporučeni dnevni unos ** = preporučeni dnevni unos nije ustanovljen

Sastojci (ukus borovnica-malina): kiselina: limunska kiselina; regulator kiselosti: natrijum-karbonat; L-karnitin-L-tartarat; sredstvo za povećanje zapremine: sorbitol; arome; boja: cvekla crvena; zaslađivač: sukraloza.

Sastojci (ukus limun): kiselina: limunska kiselina; regulator kiselosti: natrijum-karbonat; L-karnitin-L-tartarat; sredstvo za povećanje zapremine: sorbitol; arome; boja: riboflavin; zaslađivač: sukraloza.

Način primene: Staviti 1 dozu (1 šumeća tableta) u 200 ml hladne vode, sačekati da se rastvori i popiti. Uzimati jednu dozu dnevno, pre treninga.

Upozorenja: Ne preporučuje se osobama osetljivim na bilo koji od sastojaka preparata, osobama mlađim od 18 godina, trudnicama, dojiljama, osobama sa kardiovaskularnim problemima, oboljenjma srca i bubrega, i osobama koje boluju od epilepsije. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu, uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Pre upotrebe konsultovati lekara /farmaceuta.

Način čuvanja: Čuvati na hladnom i suvom mestu, daleko od direktnih uticaja toplote, vlage i sunčevih zraka, na temperaturi od 5 do 25ºC. Čuvati van domašaja dece.

Proizvođač: Biotech

Zemlja uvoza: Mađarska

Zemlja porekla: Mađarska

Uvoznik: Vitalikum d.o.o., Futog