Pansport BCAA power 2:1:1 (400g)

2.290,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Pansport BCAA power 2:1:1 (400g)

- lakše održavanje mišićne mase
- sprečavaju katabolizam
- ubrzavaju oporavak
- bez ukusa
- lako rastvorljiv

Power BCAA 2:1:1, amino kiseline razgranatog lanca, imaju značajnu ulogu u izgradnji mišićnog tkiva, odnosno, predstavljaju jednu trećinu mišićnog tkiva. Istovremeno one čuvaju rezerve glikogena u mišićima od preteranog razlaganja za vreme fizičkog napora.

Telo koristi BCAA kao indirektan izvor energije za mišiće pretvarajući ih u glukozu, putem procesa poznatog pod nazivom glikoneogeneza, koji se odigrava u jetri.

Power BCAA je praškasti proizvod koji se lako muti u vašem omiljenom napitku. Nema ukus, stoga možete da ga konzumirate uz vaš omiljeni napitak.

Svi proizvodi iz Pansport Power linije izrađeni su u skladu sa EU standardima, od pažljivo odabranih sirovina. Svaki segment proizvodnje ovog proizvoda nadgleda tim stručnjaka što nam omogućava da našim kupcima ponudimo, pre svega, kvalitetan i zdravstveno bezbedan proizvod.

Namena proizvoda: Dodatak ishrani na bazi aminokiselina razgranatog lanca.

Aktivni sastojci

U 1 dozi (5 g)

U 100 g

%PDU*

L-leucin

2,5 g

50 g

**

L-izoleucin

1,25 g

25 g

**

L-valin

1,25 g

25 g

**

*PDU = preporučeni dnevni unos; ** = preporučeni dnevni unos nije ustanovljen

Nutritivna vrednost

1 doza (5 g)

100 g

Energija

84 kJ/20kcal

1672 kJ/400 kcal

Masti

- od čega zasićene masne kiseline

0 g

0 g

0 g

0 g

Ugljeni hidrati

- od čega šećeri

0 g

0 g

0 g

0 g

Proteini

5 g

100 g

So

   

Sastojci: 100% BCAA 2:1:1: L-leucin, L-izoleucin, L-valin.

Preporučena upotreba: Pomešati jednu dozu (5g = 1 kafena kašičica) sa minimum 250 ml vode ili nekog drugog napitka i koristiti 1-2 puta dnevno, pre, tokom ili nakon treninga, ili bilo kad tokom dana, npr. pre spavanja.

Upozorenja: Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka proizvoda. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu, uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Pre upotrebe konsultovati lekara ili farmaceuta.

Informacije o alergenima: može da sadrži tragove mleka, jaja, soje i kikirikija.

Način čuvanja: Čuvati proizvod dobro zatvoren, na suvom i hladnom mestu. Držati proizvod dalje od vlage i direktne sunčeve svetlosti. Čuvati van domašaja dece.

Proizvođač: Pansport

Zemlja uvoza: Mađarska

Zemlja porekla: Mađarska

Uvoznik: Vitalikum d.o.o., Futog