Pansport power leucin (300g)

1.990,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Pansport power leucin (300g)

- stimuliše lučenje hormona rasta
- poboljšava proteinsku sintezu u organizmu
- sprečava katabolizam

Power L -Leucin je jedna od tri amino kiseline razgranatog lanca (BCAA) i jedinstvena je u svojoj sposobnosti da stimuliše proteinsku sintezu skeletnih mišića. Dokazano je da se uzimanjem L - leucina oslobađa hormon rasta i insulina koji podstiču sintezu proteina i smanjuju njihovu razgradnju tj. sprečavaju katabolizam. Studije su pokazale da se čak 90 odsto unetog leucina troši za proizvodnju energije tokom vežbanja.

Power Leucin u velikoj meri pomaže da se vaši mišići odmore posle napornih treninga. Baš ovaj suplement neophodan je za svaki segment onog što profesionalni vežbači nazivaju 'sveto trojstvo napretka': trening, odmor i ishrana. Leucin će nahraniti vaše mišiće, ali i ubrzati sam oporavak što svakako olakšava svaki novi stres kojem ćete izložiti svoj organizam.

Power Leucin je praškasti proizvodi koj se lako rastvara u vodi ili vašem omiljenom napitku. S obzirom na to da nema ukus, možete ga pomešati sa Power proteinom ili nekim drugim omiljenim proteinskim šejkom i tako svom organizmu učiniti odličnu uslugu.

Svi proizvodi iz Pansport Power linije izrađeni su u skladu sa EU standardima, od pažljivo odabranih sirovina. Svaki segment proizvodnje ovog proizvoda nadgleda tim stručnjaka što nam omogućava da našim kupcima ponudimo, pre svega, kvalitetan i zdravstveno bezbedan proizvod.

Namena proizvoda: Dodatak ishrani u prahu na bazi leucina.

Aktivni sastojak

U 1 dozi (2,5 g)

U dnevnoj bazi (5 g)

U 100 g proizvoda

%PDU*

L-leucin

2,5 g

5 g

100 g

**

*PDU = preporučeni dnevni unos; ** = preporučeni dnevni unos nije ustanovljen

Nutritivna vrednost

U 1 dozi

(2,5 g)

U dnevnoj doza

(5 g)

Na 100 g

proizvoda

Energija

41,8 kJ/ 10 kcal

83,6 kJ/20 kcal

1672 kJ/400 kcal

Masti

- od čega zasićene masne kiseline

0 g

0 g

0 g

0 g

0 g

0 g

Ugljeni hidrati

- od čega šećeri

0 g

0 g

0 g

0 g

0 g

0 g

Proteini

2,5 g

5 g

100 g

So

     

Sastojci: L-leucin.

Preporučena upotreba: Pomešati 2,5 g (½ dozera) sa 250 ml vode ili nekog drugog napitka 1-2 puta dnevno. Popiti jednu porciju odmah nakon treninga.

Upozorenja: Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka proizvoda. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu, uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Pre upotrebe konsultovati lekara ili farmaceuta.

Informacije o alergenima: može da sadrži tragove mleka, jaja, soje i kikirikija.

Način čuvanja: Čuvati proizvod dobro zatvoren, na suvom i hladnom mestu. Držati proizvod dalje od vlage i direktne sunčeve svetlosti. Čuvati van domašaja dece.

Proizvođač: Pansport

Zemlja uvoza: Mađarska

Zemlja porekla: Mađarska

Uvoznik: Vitalikum d.o.o., Futog