Bathmate hydromax x30 xtreme pumpa, BATHMATE21

19.990,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Bathmate hydromax x30 xtreme pumpa, BATHMATE21

Penis pumpa je cilindar koji se stavlja oko penisa i uz pomoć pumpe se pravi vakum. Vakum pumpa pravi delimičan vakum oko penisa, koji bukvalno tera krv da pojuri u penis dajući Vam erekciju. Penis pumpe mogu da Vam pomognu da privremeno prevaziđete simptome impotencije, ali ne da i izleče problem. Ukoliko imate problema sa impotencijom i koristite vakum pumpu kako bi doživeli erekciju potrebno je da još koristite i prsten za penis, kako erekcija ne bi opala.

Lični lubrikant je poželjno koristiti na ivici vakum pumpe za penis, zbog boljeg vakuma.

Pumpanje se vrši polako i treba izbegavati brzo i energično pumpanje, da se ne bi stvorio previše jak vakum u cilindru.

Pumpe sa prstenom su izuzetno efikasne da Vam pomognu da privremeno prevaziđete probleme sa potencijom, jer funkcioniše po jednostavnom mehaničkom principu, čak i kada razna farmaceutska sredstva ne pomognu tu su vakum pumpe za penis izuzetno efikasne.
 
Vakum pumpe za penis su se isto izuzetno dobro pokazale kao i sredstvo za povećanje penisa, jer redovno dostizanje maksimalne erekcije penisa utiče na proširenje komora penisa, koje povećavaju penis u dužini i širini.
Najefikasnije vakum pumpe za penis za povećanje penisa su hidropumpe.
 
Karakteristike:
 
Bathmate Hydromax X30 XTREME je revolucionarna nova pumpa za penis. Bathmate XTREME je iste veličine kao trenutni X30 model Bathmate pumpe i trenutno samo postoji u providnoj boji.
Velika razlika između Hydromax EXTREME i X30 pumpe je u snazi vakuma koji možete da koristite. Sa dodatkom dodatne ručne pumpe, znači da kompresije na telo više nisu potrebne već da možete u potpunosti da iskoristite svu snagu X30 pumpe veoma lako.
 
Ako ste ozbiljni što se povećanja penisa tiče onda je Hydromax X30 Xtreme penis pumpa za Vas.
 
U pakovanju dobijate:
 
- Hydromax Xtreme Hidro pumpu
- Ručnu pumpu i crevo
- Hydromax peškir
- Veliku luksuznu torbicu za čuvanje i nošenje vaše pumpe
- Četku za čišćenje
- Strap za tuširanje
- Merač za dužinu i obim penisa, da pratite vaš napredak
- Hydromax lubrikant
- Komfort pad za veću udobnost
 
Bathmate X30 Xtreme pumpa je namenjena osobama koje imaju iskustva sa korišćenjem Bathmate pumpi i ko želi još veći i brži efekat u poređenju sa svojom starom pumpom.