Bathmate hydromax x40 pumpa za povećanje penisa, BATHMATE19

12.990,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Bathmate hydromax x40 pumpa za povećanje penisa, BATHMATE19

Penis pumpa je cilindar koji se stavlja oko penisa i uz pomoć pumpe se pravi vakum. Vakum pumpa pravi delimičan vakum oko penisa, koji bukvalno tera krv da pojuri u penis dajući Vam erekciju. Penis pumpe mogu da Vam pomognu da privremeno prevaziđete simptome impotencije, ali ne da i izleče problem. Ukoliko imate problema sa impotencijom i koristite vakum pumpu kako bi doživeli erekciju potrebno je da još koristite i prsten za penis, kako erekcija ne bi opala.

Lični lubrikant je poželjno koristiti na ivici vakum pumpe za penis, zbog boljeg vakuma. 

Pumpanje se vrši polako i treba izbegavati brzo i energično pumpanje, da se ne bi stvorio previše jak vakum u cilindru.
Pumpe sa prstenom su izuzetno efikasne da Vam pomognu da privremeno prevaziđete probleme sa potencijom, jer funkcioniše po jednostavnom mehaničkom principu, čak i kada razna farmaceutska sredstva ne pomognu tu su vakum pumpe za penis izuzetno efikasne.
 
Vakum pumpe za penis su se isto izuzetno dobro pokazale kao i sredstvo za povećanje penisa, jer redovno dostizanje maksimalne erekcije penisa utiče na proširenje komora penisa, koje povećavaju penis u dužini i širini.
Najefikasnije vakum pumpe za penis za povećanje penisa su hidropumpe.
 
Karakteristike:
 
HYDROMAX 40 je sledeća veličina posle HYDROMAX X30 i veća je za 15%.
Najnoviji model Bathmate pumpe za povećanje penisa , unapređena je u poređenju sa standarnim Bathmate model. Hydromax X40 ima jače pumpanje, stilzovana je sa novim Super udobnim rukavom za maximalnu udobnost.
 
- Sistem pumpanja (mehovi) sada sadrže novi mekani prsten za veću udobnost kao i lakše održavanje vakuma. Prsten je dizajniran da još više umanji pritisak pumpe na bazu penisa i testisa. Kao dodatni bonus takođe se lako skida za bolje i lakše održavanje.
- Opcija rotacije komore omogućava Vam da rotirate punih 360 stepeni pozitivne rotacije da biste imali pun vizuelni prikaz penisa u komori bez da imate merač ispred penisa.
- Novi Supe Flow ventil Vam omogućava da napunite pumpu jednom rukom dok ste pod tušem (ne morate da pridržavate ventil), čineći da korišćenje i pozicioniranje pumpe bude mnogo lakše.
- Novi merač Vam isto pruža bolje vizuelne rešenje.
- Unutrašnja veličina sistema pumpanje je povećana kako biste sa ovom pumpom mogli da dobijete još veći obim.

Nova Bathmate HYDROMAX X40 pumpa za povećanje penisa je moćna i izdržljiva, još veća u odnosu na HYDROMAX X30 i isto tako udobna za upotrebu.