Bathmate hydromax x30 pumpa za povećanje penisa, BATHMATE12

10.990,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Bathmate hydromax x30 pumpa za povećanje penisa, BATHMATE12

Penis pumpa je cilindar koji se stavlja oko penisa i uz pomoć pumpe se pravi vakum. Vakum pumpa pravi delimičan vakum oko penisa, koji bukvalno tera krv da pojuri u penis dajući Vam erekciju. Penis pumpe mogu da Vam pomognu da privremeno prevaziđete simptome impotencije, ali ne da i izleče problem. Ukoliko imate problema sa impotencijom i koristite vakum pumpu kako bi doživeli erekciju potrebno je da još koristite i prsten za penis, kako erekcija ne bi opala.

Lični lubrikant je poželjno koristiti na ivici vakum pumpe za penis, zbog boljeg vakuma. 

Pumpanje se vrši polako i treba izbegavati brzo i energično pumpanje, da se ne bi stvorio previše jak vakum u cilindru.
Pumpe sa prstenom su izuzetno efikasne da Vam pomognu da privremeno prevaziđete probleme sa potencijom, jer funkcioniše po jednostavnom mehaničkom principu, čak i kada razna farmaceutska sredstva ne pomognu tu su vakum pumpe za penis izuzetno efikasne.
 
Vakum pumpe za penis su se isto izuzetno dobro pokazale kao i sredstvo za povećanje penisa, jer redovno dostizanje maksimalne erekcije penisa utiče na proširenje komora penisa, koje povećavaju penis u dužini i širini.
Najefikasnije vakum pumpe za penis za povećanje penisa su hidropumpe.
 
Karakteristike:
 
Najnoviji model Bathmate pumpe za povećanje penisa sa preko 50 novih unapredjenja u poredjenju sa standardnim Bathmate modelom. Hydromax X30 ima 35% jače pumpanje, stilizovana sa novim super udobnim rukavom za maksimalnu udobnost, komoru koja može da rotira i još mnogo toga...
- Sistem pumpanja (mehovi) sada sadrži novi mekani prsten za veću udobnost kao i lakše održavanje vakuma. Prsten je dizajniran da još više umanji pritisak pumpe na bazu penisa i testise. Kao dodatni bonus takodje se lako skida za bolje i lakše održavanje.
- Opcija rotacije komore omogućava vam da je rotirate punih 360 stepeni pozitivne rotacije da biste imali pun vizuelni prikaz penisa u komori bez da imate merač ispred penisa.
- Novi Super Flow ventil vam omogućava da napunite pumpu jednom rukom dok ste pod tušem (ne morate da pridržavate ventil), čineći da korišćenje i pozicioniranje pumpe bude mnogo lakše.
- Novi merač u standarnoj i imperijalnoj formi (cm u poredjenu sa inčima) vam isto pruža bolje vizualno rešenje. Takodje gornji deo pumpe je posebno teksturisan kako vam ne bi klizila iz ruke dok je koristite dajući vam više kontrole.
- Unutrašnja veličina sistema pumpanja (mehova) je povećana kako biste sa ovom pumpom mogli da dobijete još veći obim.
Nova Bathmate HYDROMAX X30 pumpa za povećanje penisa je moćna, izdržljiva i pre svega još udobnija za upotrebu.
 
Veličina cilindra HYDROMAX X30 pumpe je ista kao i kod Bathmate Hercules modela i namenjena je osobama sa penisom ispod 20cm.