Seven Creations x factor enlarger vakum pumpa za potenciju, SEVCR00189

3.490,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 

Seven Creations x factor enlarger vakum pumpa za potenciju, SEVCR00189


Penis pumpa je cilindar koji se stavlja oko penisa i uz pomoć pumpe se pravi vakum. Vakum pumpa pravi delimičan vakum oko penisa, koji bukvalno tera krv da pojuri u penis dajući Vam erekciju. Penis pumpe mogu da Vam pomognu da privremeno prevaziđete simptome impotencije, ali ne da i izleče problem. Ukoliko imate problema sa impotencijom i koristite vakum pumpu kako bi doživeli erekciju potrebno je da još koristite i prsten za penis, kako erekcija ne bi opala.

 

Lični lubrikant je poželjno koristiti na ivici vakum pumpe za penis, zbog boljeg vakuma. 
Pumpanje se vrši polako i treba izbegavati brzo i energično pumpanje, da se ne bi stvorio previše jak vakum u cilindru.
Pumpe sa prstenom su izuzetno efikasne da Vam pomognu da privremeno prevaziđete probleme sa potencijom, jer funkcioniše po jednostavnom mehaničkom principu, čak i kada razna farmaceutska sredstva ne pomognu tu su vakum pumpe za penis izuzetno efikasne.
 
Vakum pumpe za penis su se isto izuzetno dobro pokazale kao i sredstvo za povećanje penisa, jer redovno dostizanje maksimalne erekcije penisa utiče na proširenje komora penisa, koje povećavaju penis u dužini i širini.
Najefikasnije vakum pumpe za penis za povećanje penisa su hidropumpe.

Karakteristike:

X Factor vakum pumpa za jačanje erekcije i potencije, ova vakum pumpa dolazi sa ekstra velikim cilindrom od 30cm. Tri silikonska prstena učiniće da napravite savršen vakum.