Seven Creations penis pumpa providna, SEVCR00802

1.990,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 

Seven Creations penis pumpa providna, SEVCR00802


Penis pumpa je cilindar koji se stavlja oko penisa i uz pomoć pumpe se pravi vakum. Vakum pumpa pravi delimičan vakum oko penisa, koji bukvalno tera krv da pojuri u penis dajući Vam erekciju. Penis pumpe mogu da Vam pomognu da privremeno prevaziđete simptome impotencije, ali ne da i izleče problem. Ukoliko imate problema sa impotencijom i koristite vakum pumpu kako bi doživeli erekciju potrebno je da još koristite i prsten za penis, kako erekcija ne bi opala.

 

Lični lubrikant je poželjno koristiti na ivici vakum pumpe za penis, zbog boljeg vakuma. 
Pumpanje se vrši polako i treba izbegavati brzo i energično pumpanje, da se ne bi stvorio previše jak vakum u cilindru.
Pumpe sa prstenom su izuzetno efikasne da Vam pomognu da privremeno prevaziđete probleme sa potencijom, jer funkcioniše po jednostavnom mehaničkom principu, čak i kada razna farmaceutska sredstva ne pomognu tu su vakum pumpe za penis izuzetno efikasne.
 
Vakum pumpe za penis su se isto izuzetno dobro pokazale kao i sredstvo za povećanje penisa, jer redovno dostizanje maksimalne erekcije penisa utiče na proširenje komora penisa, koje povećavaju penis u dužini i širini.
Najefikasnije vakum pumpe za penis za povećanje penisa su hidropumpe.

Karakteristike:

Vakum pumpa za penis, jednostavna i laka za upotrebu. Idealna za osobe koje žele malo da ojačaju svoju erekciju ili prvi put žele da probaju da koriste pumpu. Pumpa nema silikonski ulaz već je potrebno da naleže na telo.