Vive shiatsu pink luksuzni intimni masažer, VIVE000021

12.990,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 

Vive shiatsu pink luksuzni intimni masažer, VIVE000021


Intimni masažeri za razliku od vibratora namenjeni su isključivo spoljašnjoj masaži i stimulaciji. Najbolji primer intimnog masažera je klitoralni masažer tj. masažer namenjen klitoralnoj stimulaciji, iako su klitoralni masažeri najpopularnija vrsta intimnog masažera, postoje i razne druge vrste intimnih masažera. Intimni masažeri obicčo imaju vibraciju tzv. vibro-masažeri, ali i ne moraju. 

 

Intimni masažeri su odlični za predigru i mnogi su namenjeni da se lako stave oko prsta ili na prst i dodaju dodatnu stimulaciju prilikom predigre ili čak solo "igre prstićima".
Strap-on intimni masažeri su namenjeni da se nose kao gaćice i poznate su i kao gaćice sa vibracijom. Gaćice sa vibracijom su dizajnirane da prilikom nošenja stimulišu klitoris, a neki imaju čak i mini penis koji istovremeno stimuliše i vaginu.
 
Karakteristike:
 
EKSLUZIVNO. Intimni masažer VIVE je nov fenomen u svetu luksuznih proizvoda za odrasle. Shiatsu Vive intimni masažer ima jedinstven dizajn, osim što je lepog izgleda njegov jedinstven oblik će Vas dovesti do ekstaze i pružiti maximalnu stimulaciju Vašeg tela. Poseduje 10 različitih vibracija koje se menjaju pritiskom na dugme, baterija je punjiva, nove generacije i time pruža jake vibracije. Fleksibilna glava je dizajnirana sa 24 kružića koja dodatno stimulišu. Donji deo ovog luksuznog seksi masažera se može koristiti i za penetraciju, napravljen je od vodootpornog i kvalitetnog silikona. Sa ovim Shiatsu vibracionim masažerom osetićete se definitivno posebnim.
Dužina: 28,5cm. Prečnik: 6,2cm. Vreme punjena je 145 min. Vreme rada: 65 min. Težina masažera je 172gr.