MEMORIS lopta za škole fudbala (dribbler), M1180

3.990,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 

MEMORIS lopta za škole fudbala (dribbler), M1180


MEMORIS lopte su izrađene od najfinije veštačke kože, od najskupljih materijala poslednje generacije koji su namenski napravljeni i posebno testirani. Memoris brend pažljivo prati napredak tehnologije i u skladu s tim konstantno radi na unapređenju svih svojih proizvoda.

Proizvodnja lopti odvija se u Pakistanu, u istim fabrikama u kojima se izrađuju artikli najpoznatijih i najkvalitetnijih brendova na svetu. Sve manufakture u kojima se izrađuju Memoris lopte poseduju obilnu referens listu svetski čuvenih brendova za koje uslužno vrše proizvodnju i FIFA sertifikate o kvalitetu izrade.

Svi modeli urađeni su po FIFA A(FIFA Approved) ili FIFA I (FIFA Inspected) standardima. Ovi standardi su jako zahtevni, zato što obuhvataju strogu specifikaciju osobina, ponašanja i izgleda lopte. FIFA ima propisane standarde za obim, težinu, sfernost, gubitak pritiska, apsorbciju vode i odskok lopte, a FIFA A licenca za fudbalske lopte sadrži još jedan kriterijum, a to je testiranje nepromenljivosti obima, sfernosti i pritiska posle 2000 šuta. Mi poštujemo ove standarde i garantujemo Vam kvalitet svake Memoris lopte, a na modele sa utisnutom FIFA A oznakom dobijate dvogodišnju garanciju na promenu oblika i oštećenje šavova. Ono što Vam nudimo je da, ako dođe do mehaničkog oštećenja koje ne pokriva garancija, možete kod nas da nabavite najkvalitetnije unutrašnje gume za fudbal ili futsal lopte i da popravite oštećenje, a da ne kupujete novu loptu.

Sve Memoris lopte su sigurno najdugotrajnije na tržištu, što pokazuju naša testiranja i svi zadovoljni igrači koji uživaju u fudbalu i futsalu sa Memoris loptama. Osim što dugo traju, zbog kvalitetne izrade ne menjaju svojstva ni posle dugotrajne upotrebe – što Vam garantuju FIFA standardi po kojima su izrađene.

 

Karakteristike:

 

Veličina lopte: 64cm-64,4cm
Težina: 369gr-374gr
Veličina 4, napravljena za mlađe generacije i za Škole fudbala.
Lopta neverovatnog kvaliteta i ponašanja u igri poput vrhunskih naših meč lopti. Spoljni sloj je reljefast sa teksturom zvezdica, taj material smo koristili kod većeg broja naših lopti i u svakoj upoterbi material je pokazao vrhunske rezultate na testiranjima. Po nama ovo je najbolja lopta veličine 4.