MEMORIS fudbalska lopta (magic), M1118

7.900,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 

MEMORIS fudbalska lopta (magic), M1118


MEMORIS lopte su izrađene od najfinije veštačke kože, od najskupljih materijala poslednje generacije koji su namenski napravljeni i posebno testirani. Memoris brend pažljivo prati napredak tehnologije i u skladu s tim konstantno radi na unapređenju svih svojih proizvoda.

Proizvodnja lopti odvija se u Pakistanu, u istim fabrikama u kojima se izrađuju artikli najpoznatijih i najkvalitetnijih brendova na svetu. Sve manufakture u kojima se izrađuju Memoris lopte poseduju obilnu referens listu svetski čuvenih brendova za koje uslužno vrše proizvodnju i FIFA sertifikate o kvalitetu izrade.

Svi modeli urađeni su po FIFA A(FIFA Approved) ili FIFA I (FIFA Inspected) standardima. Ovi standardi su jako zahtevni, zato što obuhvataju strogu specifikaciju osobina, ponašanja i izgleda lopte. FIFA ima propisane standarde za obim, težinu, sfernost, gubitak pritiska, apsorbciju vode i odskok lopte, a FIFA A licenca za fudbalske lopte sadrži još jedan kriterijum, a to je testiranje nepromenljivosti obima, sfernosti i pritiska posle 2000 šuta. Mi poštujemo ove standarde i garantujemo Vam kvalitet svake Memoris lopte, a na modele sa utisnutom FIFA A oznakom dobijate dvogodišnju garanciju na promenu oblika i oštećenje šavova. Ono što Vam nudimo je da, ako dođe do mehaničkog oštećenja koje ne pokriva garancija, možete kod nas da nabavite najkvalitetnije unutrašnje gume za fudbal ili futsal lopte i da popravite oštećenje, a da ne kupujete novu loptu.

Sve Memoris lopte su sigurno najdugotrajnije na tržištu, što pokazuju naša testiranja i svi zadovoljni igrači koji uživaju u fudbalu i futsalu sa Memoris loptama. Osim što dugo traju, zbog kvalitetne izrade ne menjaju svojstva ni posle dugotrajne upotrebe – što Vam garantuju FIFA standardi po kojima su izrađene.

 

Karakteristike:

 

Veličina lopte: 68,5cm-69cm
Težina: 425gr-430gr
Prava profesionalna meč lopta veličine 5, koju prvo preporučujemo svima.
MAGIC lopta je jedna od najboljih naših lopti nove generacije lopti sa unutrašnjim zatvaranjem šavova, sa najboljim karakteristikama na testiranju. Spoljni sloj je reljefast sa elipsastom teksturom, taj material smo koristili kod većeg broja naših lopti i u svakoj upotrebi material je pokazao vrhunske rezultate na testiranjima. Poseban zaptivni material na šavovima čini apsorbciju vode 10 puta manjom od zahteva vezanih za FIFA A kriterijume. Ovo je lopta jedinstvena za igru, na terenu se ponaša u skladu sa svojim imenom “Magično” , pruža mogućnosti koje do sada niste mogli videti ni kod jedne lopte, a uz sve to je trajna i pouzdana lopta.