Pansport power whey isolate (3kg)

9.760,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Pansport power whey isolate (3kg)

- Visok sadržaj izolata proteina surutke
- Dodatno obogaćen BCAA
- Bez laktoze

Grčka reč proteus znači prvi, najvažniji. I zaista, teško je zamisliti da se bilo šta u organizmu odvija bez učešća proteina. Sastoje se od aminokiselina koje delimo na esencijalne i neesencijalne. Neesencijalne aminokiseline naš organizam sam stvara dok je esencijalne potrebno uneti putem ishrane. Kada kažemo “kompletan protein”, prvo što nam padne na pamet su proteini surutke. Proteini surutke sadrže sve esencijalne aminokiseline neophodne našem organizmu. Pored toga, to su proteini sa najvišom biološkom vrednošću od svih proteina što znači da se brzo usvajaju te ih organizam lako može iskoristiti. Pored toga oni imaju antimikrobno, imunološko i antioksidativno dejstvo. Bogat su izvor aminokiselina razgranatog lanca (BCAA) neophodnih za normalan rast i povećanje mišićne mase.

Želeli smo da vam u okviru Power linije ponudimo jedan ovakav proizvod. POWER WHEY ISOLATE BEZ LAKTOZE je najmlađi član Power linije. U pitanju je visokokvalitetna mešavina proteina surutke, na prvom mestu izolata i hidrolizata, dve najčistije forme proteina, oslobođene masnoća i laktoze. Izolat proteina surutke sadrži 90%+ proteina. Hidroliza proteina je korak dalje i predstavlja razbijanje ovih makromolekula na kraće lance aminokiselina (peptide) čime se omogućuje još brže usvajanje aminokiselina. Ne čudi onda što su izolat i hidrolizat proteina surutke najcenjeniji izvor proteina kod vežbača. Cross-flow i ultrafiltracija su metode koje omogućuju dobijanje koncentrata proteina surutke bez denaturacije proteina. U naš Power Whey Isolate smo dodali malo upravo ovako dobijenog koncentrata, koji sadrži imunoglobuline koji su odličan izvor glutamina i cisteina. BCAA (L-leucin, L-izoleucin i L-valin) su aminokiseline koje zajedno čine trećinu dnevnih potreba za aminokiselinama kod ljudi. Zbog toga ne čudi što smo naš Power Whey Isolate ojačali upravo ovim kiselinama. Stvoren da zadovolji vaše potrebe Power Whey Isolate je odličan izbor proteina za održanje i povećanje mišićne mase i očuvanje kvaliteta kostiju. Power Whey Isolate je u dojpak pakovanju (plastična kesa sa zip sistemom za zatvaranje).

Preporučena upotreba: Pomešati 1 nepun dozer praha (25 g) sa 250 ml vode, obranog mleka ili bilo kog drugog omiljenog napitka. Najbolje je proizvod koristiti posle treninga. Dodatna doze se po potrebi može uzeti između obroka. Pripremati neposredno pre upotrebe!

Preporuka za kombinaciju sa drugim suplementima: U cilju izgradnje čiste mišićne mase, preporučujemo da Power Whey Isolate kombinujete sa amino kiselinama u tabletama, i Power proteinom, i to na način da ujutru na prazan stomak pijete tablete amino kiselina (po preporučenoj upotrebi propisanoj za određeni proizvod), zatim, odmah posle treninga popijete šejk Power whey Isolate, i pre spavanja Power Protein, jer sadrži sporoapsorbujuće proteine idealne za ishranu mišića tokom noći.

Sastav i nutritivna vrednost prikazani su za ukus čokolada

Nutritivna vrednost proizvoda:

Nutritivne informacije

100 g

25 g/dnevna doza

%RU/dozi

Energetska vrednost

1739 kJ/410 kcal

435 kJ/103 kcal

5

Proteini

86 g

21,50 g

43

Ugljeni hidrati

-od toga šećeri

6,4 g

0,2 g

1,6 g

0,05 g

0

0

Masti

-od toga zasićene

3,4 g

0,49 g

0,86 g

0,12 g

1

1

Soli

0,27 g

0,06 g

1

Sastojci:

Sadržaj aktivnih sastojaka

g/100 g

g/25 g

Proteinski matriks

-Izolat proteina surutke bez laktoze

-Hidrolizovani izolati surutke bez laktoze

-Cros-flow i ultrafiltrirani koncentrat proteina surutke bez laktoze

-BCAAs (L-leucin, L-izoleucin, L-valin 2:1:1)

86,668

40,00

31,668

 

8,333

6,666

21,667

10,00

7,917

 

2,083

1,667

Ostali sastojci: kakao u prahu sa niskim sadržajem masnoće, aroma čokolade u prahu, emulgator-natrijum karboksimetilceluloza, zaslađivač-sukraloza, aroma-vanilin kristalni

Informacije o alergenima: Sadrži MLEKO. Izrađen u pogonu u kome se obrađuju JAJA, SOJA i KIKIRIKI.

Upozorenje: Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena: preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisaneod strane proizvođača.

Proizvođač: Pansport

Zemlja uvoza: Mađarska

Zemlja porekla: Mađarska

Uvoznik: Fitco d.o.o., Novi Sad