Medisana Ecomed digitalna vaga (PS-72E)

2.950,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

Medisana Ecomed digitalna vaga (PS-72E)

Jedan u nizu vrhunskih aparata čuvene kompanije MEDISANA (Nemačka). Kompanija MEDISANA je više od 20 godina svetski lider u proizvodnji medicinskih aparata za kućnu upotrebu (aparati za porodično zdravlje). Vrhunski kvalitet MEDISANA proizvoda obezbeđen je visokim proizvođačkim standardima i sveobuhvatnom kontrolom kvaliteta. MEDISANA proizvodi su klinički testirani, ispitani po međunarodnim standardima, i poseduju CE 0473 sertifikat, odobren od strane MPG (Medical Products Law). Visoka pouzdanost MEDISANA proizvoda je iskazana i u garantnom roku od čak 3 godine - što predstavlja znatno više od ostalih svetskih proizvođača.

PS-72E kućna vaga za merenje telesne težine.

Funkcije:

- Sigurnosno staklo vrhunskog kvaliteta

- Senzorska tehnologija vrhunskog kvaliteta

- Raspon merenja telesne težine do 150 kg

- Preciznost merenja od 100 g

- Promenljiva jedinica mere kilogrami (kg) ili funte (lbs/st)

- Direktno merenje telesne težine

- Lako za korišćenje

- Automatsko isključenje nakon 10 sek

KOMPLET sadrži:

- Kućna vaga PS-72E

- Baterija 1 x 3 V

- Uputstvo za upotrebu

Tehničke karakteristike:

- Napon napajanja: 1 x 3 V litijumska baterija tip CR2032

- Raspon merenja: 5-150 kg

- Podeoci za težinu: 100 g

- Prikaz podataka: LCD displej

- Automatsko isključenje posle 10 sek

- Dimenzije: 300 x 300 x 2 cm

- Težina: 1,5 kg

- Sertifikat: CE 0473

- Ecomed je registrovana robna marka MEDISANA AG Nemačka

- Garantni rok za MEDISANA proizvode: 2 godine

Delovi:

  1. Odeljak za baterije (nalazi se sa donje strane)
  2. Dugme za podešavanje jedinice merenja (nalazi se sa donje strane) za izbor: kilogrami (kg) ili  funte (lb)
  3. Displej
  4. Platforma

SIGURNOSNA UPUTSTVA

— Ne postavljajte vagu na neravnu površinu. Nikada nemojte stajati na uglovima / ivicama vage. Vodite računa da kada stajete na vagu ne stanete na uglove vage. ● Nemojte stajati na vagu vlažnim ili mokrim stopalima. Skinite čarape pre nego što stanete na vagu.

— Vaga je namenjena za kućnu upotrebu. Nije namenjena za korišćenje u komercijalne svrhe u bolnicama ili medicinskim ustanovama.

— Maksimalna težina za koju je namenjena vaga je 150 kg, 330 lb. Nemojte preopterećivati vagu. ● Rukujte vagom pažljivo. Vaga ne sme biti izložena udarcima ili vibracijama. Vodite računa da ne ispustite vagu. Držite vagu dalje od vode. ● Ne pokušavajte sami da popravite vagu u slučaju kvara jer će to dovesti do poništavanja garancije. U slučaju bilo kakvog kvara obratite se uvozniku. ● Ako ne planirate da korisitite vagu duži vremenski period, izvadite baterije.

— UPOZORENJE! Ne dozvolite deci da se igraju sa zaštitnom folijom jer može doći do gušenja! Deca ne treba da se igraju sa vagom. ● Čuvajte baterije van domašaja dece! Nemojte rastavljati batrije! Nemojte puniti baterije! Nemojte praviti kratki spoj! Nemojte bacati u vatru!

Pakovanje sadrži: vagu PS-72E, 1 litijumsku bateriju tipa CR2032 od 3V u obliku novčića i uputstvo za upotrebu.

POSTAVLJANJE / ZAMENA BATERIJA

Jedna litijumska baterija tipa CR2032 od 3V u obliku novčića je već ubačena u vagu.  Pre nego što počnete sa upotrebom treba da izvučete izolacionu traku iz odeljka za baterije  1  koji se nalazi sa donje strane vage. Bateriju zamenite ako se na displeju  3  pokaže znak „LO“ ili ako se na displeju ne pokaže ništa kada stanete na vagu. Vodite računa o polaritetu baterije (pozitivni pol baterije treba da bude okrenut na gore ka poklopcu).

PROMENA JEDINICE MERENJA

Možete postaviti za jedinicu merenja kilograme (kg) ili funte (lb). Pritiskajte dugme   2  koje se nalazi sa donje strane vage dok se željena jedinica merenja ne pojavi na displeju.

MERENJE „STEP-ON“ FUKCIJA

1. Postavite vagu na čvrstu ravnu površinu. Ukoliko ste pomerali vagu, a želite da izmerite težinu, prvo treba pokrenuti vagu. Da biste
to uradili pritisnite nogom sredinu površine vage. Na displeju će se pojaviti „0.0 kg“. Kada se vaga isključi, spremna je za „step-
    on“ funkciju. Ova procedura nije neophodna ako niste pomerali vagu.
2. Stanite na vagu i stojte mirno. Vaga će se automatski uključiti i na displeju  3  će kratko biti prikazano „0.0 kg“.
3. Vaša težina će biti izmerena, dva puta će zatreperiti i onda će biti prikazana.
4. Siđite sa vage. Na displeju će biti prikazano „0.0 kg“. Vaga će se automatski isključiti nakon 10 sekundi.

MOGUĆE GREŠKE I REŠENJA

Na displeju se mogu pojaviti sledeće poruke o greškama:
ERR = Vaga je preopterećena. LO =  Baterije su se ispraznile i treba ih zameniti.
Ako Vaša vaga ne radi kako treba pre nego što se obratite uvozniku / serviseru možete proveriti: ● Da li je baterija postavljena kako treba.  â— Da li ste izabrali željenu jedinicu merenja.  â— Da li vaga stoji na čvrstoj i ravnoj površini. Vodite računa da ne dodiruje zid ili bilo koji drugi objekat.  â— Ponovo se izmerite.

ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE

Nemojte koristiti jak deterdžent ili čvrste četke za čišćenje. Koristite mekanu malo navlaženu krpu. Nikada ne koristite abrazivna sredstva za čišćenje ili alkohol. Vodite računa da voda ne uđe u uređaj. Nakon čišćenja možete ponovo korisititi vagu tek kada je potpuno suva.

DEPONOVANJE

Ovaj proizvod ne može se baciti sa smećem iz domaćinstva. Svi korisnici treba da električne ili elektronske uređaje  (bez obzira da li sadrže ili ne toksične supstance) odlože na za to predviđena mesta.

Molimo da izvadite baterije pre nego što bacite vagu. Baterije nemojte bacati sa smećem iz domaćinstva  već na za            to predviđenim mestima. Kontaktirajte komunalnu službu ili ovlašćenog dilera radi dobijanja informacija o odlaganju. Baterije sadrže sledeće supstance koje zagađuju životnu okolinu:  Cd = sadrži kadmium, Hg = sadrži živu, Pb = sadrži olovo

Proizvođač: Medisana

Zemlja uvoza: EU

Zemlja porekla: Nemačka (proizvodi se u Kini)

Uvoznik: Vana d.o.o., Beograd