PRETTY LOVE ALVIS vibrator, 530108

2.700,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 

PRETTY LOVE ALVIS vibrator, 530108


Silikonski vibratori su napravljeni od silikona ili gume, odnosno kvalitetnijih materijala, nego što je sama plastika. U ovoj kategoriji možete naići na veliki izbor navedenih artikala od kvalitetnijih materijala, a koji i nisu baš realistični po boji. Idealni su za one koji traže vibrator za poklon ili kojima se ne sviđa prirodna boja penisa. Prave se u različitim bojama i oblicima, većinom podsećaju na penis, ali ima i modela koji su pravljeni da pruže intezivnu stimulaciju, a da nisu oblika kao što je muški polni organ. Zapravo, silikon je najbolji materijal koji pruža izuzetnu stimulaciju i udobnost. On je hipoalergijski i izbor je broj jedan za sve malo osetljive osobe.

 

Silikonski vibratori su najzastupljeniji i dosta traženi na našem tržištu. Ovu tražnju opravdava činjenica da im je glavna osobina prirodan izgled. Veličine i boje su im raznovrsne. Svi modeli imaju vibraciju, a vrste materijala su različite i prate cenu proizvoda.

 

PRETY LOVE ALVIS vibrator je Veoma lep i praktičan model, koji pruža maximum zadovoljstva. Izrađen 100% od medicinskog silikona, garancija je kvaliteta materijala. Što se tiče anatomije, ona je potpuno prilagođena nameni, uključujući i deo namenjen stimulaciji klitorisa. Kao "šlag na tortu" tu je i gotovo nevoravatna mogućnost izbora vibracije. U ponudi je čak 30 različitih modova. Ono što je posebno važno istaći je dvostruka vibracija (posebno na prednjem delu i posebno deo za klitostimulaciju). Prilikom izbora modova, vibracija se može i kombinovati, pojedinačno po izboru. Veličina vibratora je takođe priagođena nameni a to znači da njegove dimenzije nisu ono na čega je stavljen akcenat, kako bi bio što praktičniji prilikom upotrebe. Za napajanje se koriste dve AAA baterije od 1.5 V