KIND OF LOVER mini vibrator, 530006

2.500,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 

KIND OF LOVER mini vibrator, 530006

 

Silikonski vibratori su napravljeni od silikona ili gume, odnosno kvalitetnijih materijala, nego što je sama plastika. U ovoj kategoriji možete naići na veliki izbor navedenih artikala od kvalitetnijih materijala, a koji i nisu baš realistični po boji. Idealni su za one koji traže vibrator za poklon ili kojima se ne sviđa prirodna boja penisa. Prave se u različitim bojama i oblicima, većinom podsećaju na penis, ali ima i modela koji su pravljeni da pruže intezivnu stimulaciju, a da nisu oblika kao što je muški polni organ. Zapravo, silikon je najbolji materijal koji pruža izuzetnu stimulaciju i udobnost. On je hipoalergijski i izbor je broj jedan za sve malo osetljive osobe.

 

Silikonski vibratori su najzastupljeniji i dosta traženi na našem tržištu. Ovu tražnju opravdava činjenica da im je glavna osobina prirodan izgled. Veličine i boje su im raznovrsne. Svi modeli imaju vibraciju, a vrste materijala su različite i prate cenu proizvoda.

 

KIND OF LOVER mini vibrator je model spada u kategoriju mini verzija u svojoj klasi i dužine je oko 11 cm efektivne površine. No, to ne znači da je i manje efikasan, od nekog većeg "brata". U njemu se nalaze dva motora, jedan zadužen za "slonića" koji stimuliše klitoris a drugi motor je zadužen za vibraciju u delu namenjenog vagini. Na raspolaganju je 10 opcija vibracije, koja za rad koristi dve AA baterije od 1.5 V. Materijal je izuzetno mek i prijatan u osnovi medicinski silikon. Sam onllik je takođe neobićan i pažljivo definisan u clju što bolje efikasnosti. Na kraju samo još da dodamo i da je vodootporan, tako da se može koristiti u različitim uslovima.