CRYSTAL COX lila vibrator, 310033

2.900,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 

CRYSTAL COX lila vibrator, 310033


Silikonski vibratori su napravljeni od silikona ili gume, odnosno kvalitetnijih materijala, nego što je sama plastika. U ovoj kategoriji možete naići na veliki izbor navedenih artikala od kvalitetnijih materijala, a koji i nisu baš realistični po boji. Idealni su za one koji traže vibrator za poklon ili kojima se ne sviđa prirodna boja penisa. Prave se u različitim bojama i oblicima, većinom podsećaju na penis, ali ima i modela koji su pravljeni da pruže intezivnu stimulaciju, a da nisu oblika kao što je muški polni organ. Zapravo, silikon je najbolji materijal koji pruža izuzetnu stimulaciju i udobnost. On je hipoalergijski i izbor je broj jedan za sve malo osetljive osobe.

 

Silikonski vibratori su najzastupljeniji i dosta traženi na našem tržištu. Ovu tražnju opravdava činjenica da im je glavna osobina prirodan izgled. Veličine i boje su im raznovrsne. Svi modeli imaju vibraciju, a vrste materijala su različite i prate cenu proizvoda.

 

CRYSTAL COX lila vibrator je za razliku od konkurencije (koja je nešto manja), ovaj model ima realnu veličinu dela za stimulaciju vagine. Što se tiče dela koji se bavi stimulacijom analnog otvora, on je u obliku kuglica i dužine 10 cm. Ceo vibrator je izrađen od prijatno mekog jelly materijala a sve u paketu sa dobrom i podesivom vibracijom. Za svoj rad koristi dve standardne AA baterije od 1.5 V.