RETARD 907 sprej za duži odnos, 800015

1.300,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 

RETARD 907 sprej za duži odnos, 800015

 

RETARD 907 sprej namenjen za duži odnos kod muškaraca služi kao preparat za produženje odnosa, tj. odlaganje ejakulacije. U ljubavnoj predstavi, muškarac je obično duži od žene, pa da bi se izbegla ta neprijatnost, ovaj preparat je potrebno naprskati direktno na penis. Inhibitori u njemu smanjuju osetljivost penisa i pomažu odlaganju ejakulacije, produžavajući odnos. Pakovanje je praktično tj. džepno i u količini od 25 ml, što je dovoljno za desetak upotreba.

 

SASTAV:
Jedna bocica RETARD 907 spreja namenjenog za duži odnos kod muškaraca sadrži sledeće sastojke:

- Lidocaine chloride 9,6%

- Isopropyl myristate

- Stearic acid

- Hypericum perforatum

- Humuli lupuli

- Pivski kvasac

i druge pomoćne supstance do zapremine od 25ml.

DEJSTVO:
RETARD 907 sprej namenjen za duži odnos kod muškaraca sadrži pažljivo odabrane supstance biljnog porekla (prirodni lidocaine chloride, isopropyl myristate, stearic acid), koje vremenom deluju umirujuće na nervne završetke penisa i na taj način sprečavaju prevremenu ejakulaciju (svršavanje). Hypericum perforatum deluje kao selektivni inhibitor ponovnog preuzimanja serotonina, koji kao sporedan efekat ima teže dostizanje seksualnog vrhunca i odlaganje ejakulacije tj. svršavanja. Humuli lupuli deluje umirujuće na nerve u penisu i na taj način stišava polnu nadraženost. Pivski kvasac sadrži kompleks vitamina B koji igraju značajnu ulogu u ishrani nervnih završetaka penisa.

INDIKACIJE:
Prevremena ejakulacija, tj. svršavanje i nemogućnost da se zadovolji partnerka.

DOZIRANJE:
Preporučena primena RETARD 907 spreja namenjenog za duži odnos kod muškaraca je 1-2 puta dnevno, 15 minuta pre seksualnog odnosa (aktivnosti), a maksimalni broj aplikacija u toku jednog dana je 2-3 puta. Takođe se ne preporučuje kontinuirana upotreba RETARD 907 spreja namenjenog za duži odnos kod muškaraca duže od tri meseca.

NAČIN PRIMENE:
RETARD 907 sprej namenjen za duži odnos kod muškaraca je namenjen za lokalnu primenu. Na glavić i telo penisa naprskati sprej 15-ak minuta pre seksualne aktivnosti tj. odnosa. Dozvoljena upotreba svih vrsta kondoma.

NEŽELJENA DEJSTVA:
RETARD 907  sprej je napravljen u potpunosti od prirodnih sastojaka. Neželjena dejstva ili nuspojave nisu do sada uočeni ili ne postoje.

NAČIN ČUVANJA:
Zatvorenu bočicu čuvati na tamnom i suvom mestu, na sobnoj temperaturi. Ne izlagati direktno sunčevoj svetlosti.

ROK UPOTREBE:
Označen na originalnom pakovanju.

PAKOVANJE:
Zapremina jedne bočice je 25ml.