PSV Sonic & All Stars Racing Transformed

3.200,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 

PSV Sonic & All Stars Racing Transformed


Proizvođač: Sega

Datum izlaska: 07.12.2012.

 

Kao što se iz naslova može naslutiti, u pitanju je karting igra sa twistom u vidu transformisanja autića u čamac ili avion/helikopter. Na prvi pogled deluje da će ovaj gimmick brzo izgubiti na značaju, međutim mehanika je odlično napravljena, tako da preobraženije ni u jednom trenutku nije neosnovano. Ostatak je manje-više standardan za ovakve naslove – poznata formula sačinjena od frenetičnih trka na šašavim stazama prepunim power-upova i polja za ubrzanje.

 

 

Igra je krcata sadržajem – pored World Toura kao okosnice igre (i glavnog načina za otključavanje sadržaja), na raspolaganju su Grand Prix i Time Attack trke. Na ovo treba dodati i mogućnost split-screen igranja na istom računaru (dva–četiri igrača) i online modove za do deset igrača, što sve zajedno čini Sonic & All-Stars Racing Transformed naslovom koji ćemo igrati veoma dugo.

Zamerku bismo uputili nešto većoj težini igre, što može da odbije igrače. Naime, neki od izazova zahtevaju besprekorno odvozanu trku i, pored veselog tona kojim igra odiše, vrlo lako izazivaju frustracije, naročito na Hard nivou težine. Ukoliko pak kompletirate kampanju, otključava se još teži režim za eksperte, koji je priča za sebe i garantovano će isfrustrirati i najstaloženije igrače, jer je uslov za otključavanje 100 odsto sadržaja. Nedostaje pravi tutorijal (osim povremenih poruka pri učitavanju staza), pre svega zbog određenih tehnika i caka kojima igra obiluje.