PSV Angry Birds - Star Wars

3.200,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 

PSV Angry Birds - Star Wars


Proizvođač: ActiVision

Datum izlaska: 01.01.2000.

 

Lucasarts, nakon što je sa kompanijom Disney sklopio dogovor o pripajanju, na tržište zajedno sa Roviom iz Finske pušta igru na Star Wars temu, u kojoj glavnu ulogu imaju Angry Birds ptičice.

Prerušene u omiljene likove poznatog filmskog serijala ptičice imaju intergalaktička oružja, koja će im omogućiti da lakše unište zelene prasiće. Igra je kompleksnija od dosadašnjih, jer je okruženje u kojima se odvija daleko interaktivnije i ima mnogo više "scenografskih" elemenata. To znači da će igrači morati bolje da planiraju napade, da aktiviraju oružje u određenim trenucima, ali i da se daleko više trude da bi dobili tri zvezdice u svakom nivou.

Ono što će u Star Wars igri biti posebno važno jeste interakcija sa predmetima u okruženju. Moraćete da računate mnogo više na fiziku i na način na koji će se predmeti ponašati po udaru ptice u njih. Takođe, Star Wars igra ima mnogo više dodatnih neuništivih elemenata, poput limenih kutija i ramova, koji će ili pomoći da nivo brzo rešite ili vas u potpunosti u tome sprečiti. Na koju stranu će ti elementi prvagnuti uglavnom će zavisiti od toga gde ste i kako udarili sa prvom ptičicom.

Gejmplej je zasnovan na Angry Birds Space igri i donosi jedan posebno kreiran Bonus svet, koji će se postepeno otključavati. Kako kroz igru bude ostvarivan napredak, tako će se pojavljivati nove pričice i njihove moći, a humor je sada mnogo važnija stavka, kako u najavnim filmovima, tako i u samoj igri. Autentičnost zvuka Star Wars filmova je u potpunosti ispoštovana, pa se čuju mnogi poznati signali, poput mahanja svetlosnim mačem, pucaljki, letelica i pištanja robota.