PSV Uncharted Golden Abyss VITA

5.800,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

 

PSV Uncharted Golden Abyss VITA


Proizvođač: Sony - SOE

Datum izlaska: 01.01.2000.

 

Uncharted Golden Abyss je u potpunosti rađen za Vitu i kao takav predstavlja novu avanturu Nathana Drakea. Ova igra predstavlja „showcase“ onoga što Vita može ponuditi gamerima.

 

Baš kao što je to bio slučaj kod velikog, debelog brata, Uncharted predstavlja udarni naslov koji je pravo parče softvera za demonstraciju malog, ali moćnog hardvera ove prenosne konzole i svega što ona donosi. Kao takva, bila je jedna od prvih igara koja je demonstrirana na predstavljanju konzole u februara. Na igri radi SCE Bend Studio, dok projekat pod budnim okom prati Naughty Dog (tvorac svih Uncharted igara). Priča je ovog puta smeštena pre dešavanja iz prve igre, a Nejtanove akcije ćemo kontrolisati svime što PS Vita donosi, uključujući i motion i touch kontrole. Očekivano, ovo je jedna od vizuelno najimpresivnijih igara za novu konzolu, sa grafikom koja je skoro na nivou prve Uncharted igre.

 

Uncharted Golden Abyss je u potpunosti rađen za Vitu i kao takav predstavlja novu avanturu Nathana Drakea. Ova igra predstavlja „showcase“ onoga što Vita može ponuditi gamerima. - See more at: http://gamerock.hr/uncharted-golden-abyss-ps-vita-igra#sthash.JcjEkCvP.dpuf