PS4 LittleBig Planet 3

2.999,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

PS4 LittleBig Planet 3

Proizvođač: Sony - SOE

Datum izlaska: 26.11.2014.

LittleBig Planet 3 je nastavak izuzetno popularnog i dobro prihvaćenih platformi seija koju je razvio Media Molecule studijo, omogućavajući igračima da kreiraju sopstvene nivoe i mini igre. Od svog nastanka 2008. godine, serija LittleBigPlanet dočekala nekoliko velikih hitova i Fringe naslova koji su se pojavili na konzolama PlaiStation 3, 4, PSP i PS Vita. Za kreiranje LittleBigPlanet 3 odgovara Britanski tim programera Sumo Digital, koji je nastao 2003. godine. Kreatori su napravili mnoge konzole igre, uključujući nekoliko poznatih portova, proizvodnju visoko-budžeta.

Povezivanje na Internet možete preuzeti hiljade ratova pripremljenih od fanova širom sveta. Mnogi od njih su igre u igrama, sa svojim principima i modelima igre. Oni mogu biti ili jednostavno ili avantura Platforme i varijacija na trkačke igre, ili RPG. LittleBig Planet 3 je kompatibilan sa svim nivoima kreiranim za seriju, kako u verziji za PlaiStation 3 i portabl konzolama.

Najveća novost u naslovu je uvođenje tri nova igračkih karaktera, Sackboi prijateljima koji obogaćuju igranje. Svaki ima jedinstvene veštine i sposobnosti. Nalik na malu pticu Svoop koja ima veliku mesto da leti.