PS4 Lego Marvel Super Heroes

3.499,00 din.


Prodavac:

Opis proivoda:

PS4 Lego Marvel Super Heroes

Proizvođač: WB Games

Datum izlaska: -

Lego Marvel Super Heroes je još jedna u nizu akcionih video igara koja uzima dobro poznatu franšizu i pretvara je u svet druge poznate franšize – LEGO kocaka. Igru potpisuje TT Games koji je razvio za praktično sve sisteme koji postoje danas i koji će postojati (naravno, mislimo na konzole naredne generacije). Igra je izuzetno slična drugim naslovima iz LEGO serijala, poput Lego Star Warsa ili Lego Batman, što podrazumeva akcione ali i logičke elemente.

 

Igra započinje tako što Silver Surfer, leteći iznad planete, biva oboren sa svoje daske za surf koja se raspada u veliki broj delića i pada na Zemlju. Doktor Doom, shvativši da ovi delovi poseduju neverovatnu snagu, odlučuje da ih sakupi i napravi “Doom Ray of Doom”. Sa druge strane, vođa S.H.I.E.L.D-a, Nick Fury, saziva superheroje Marvel univerzuma kako bi mu stali na put i kako bi sakupili ostale deliće daske pre nego što ih se domognu Dr.Doom, ali i Loki, Magneto i drugi negativci.

Prateći isti sistem izvođenja kao i u prethodnim naslovima, igrači će biti u prilici da upravljaju sa preko 150 likova iz Marvel univerzuma od kojih svaki poseduje svoje unikatne mogućnosti.  Spiderman baca mrežu i samim tim leti visoko iznad grada, Hulk može da lansira u vazduh velike objekte, Iron Men leti i “puca iz ruku”, Hawkeye odapinje strele, znate već i sami kako to ide.  Za potrebe scenarija, kreirani su Lego Nju Jork i Lego Asgard, gde se naslov i odigrava. Interesantno je da je u igru ubačen i Sten Li, kreator Marvel stripova. Umesto “citizen in peril” misije se zovu “Stan in peril” a Sten je i karakter kojim se može upravljati. On poseduje nekoliko specijalnih moći preuzetih od drugih likova iz Marvel univerzuma.

Veliki broj zgrada u Nju Jorku može se posetiti, što obezbeđuje dodatni razvoj priče i mini misije. Poseban kuriozitet je to što priče svake od zgrada prepričava niko drugi do Deadpool. Izvođenje je fluidno, interesantno i vrlo vas lako “uvlači” u sate i sate igranja Marvel Super Heroes.

Ne bi trebalo da propustite ovaj naslov ukoliko vam se dopada koncept LEGO video igara iz proteklih nekoliko godina. Sa te strane, ovoj igri se nema šta zameriti.

Uvoznik:GameS

Zemlja porekla:Amerika